50

Анонимен

преди 6 години

Васко поне си изпя - клоунът винаги е тъжен.Преди не знам дали песните на старата генерация могат да се нарекат хитове, вероятно в известен смисъл може, ама сега съвсем нищо не пишат младите групи. Етднотипни песнички до побъркване. някакви куклички се кълчат в подражание на някаква нова вълна и..... нищо.

49

лорд Ергени Минджев

преди 6 години

Васе, хората на Запад сами си пишат песните, лирикса и ги пеят, затова са ТВОРЦИ, а вие тук сте само естрадни ИЗПЪЛНИТЕЛИ, защото можете само да ИЗПЪЛНЯВАТЕ ПЕЕЙКИ това, което творците са ви написали. Лилата е на същото ниво като теб, ама иначе се имате за много големи

48

марко

преди 6 години

Браво Васко с една ,, Телефонна любов " се пенсионира , голям си!!!!

47

той бе БГ М Джексън

преди 6 години

всички които ни занимават тука със заТника на Найденов да одат да му лижат кафевия топъл сладолет.Васил Найденов в цяло тяло е един човек живял както живял, съден ли е не е ли- и той и тия дето съдят си знаят.ама шумигата за една толкоз малка част от тялото му- зъГът, показва че не халката му е важна а точно историята че са нарушени правата му като пизпълнител, автор и композитор.а това да е така деПерасите в муз бизнес са виновните

46

Анонимен

преди 6 години

най-слушана песен "адаптация' въобще не е песен на васил найденов! нито музиката, нито текста, нито аранжимента. и аз пея песни на различни групи и певци, но това не прави песните мои.

45

Анонимен

преди 6 години

точно нула песни е написал васил найденов, също както цялото им поколение, лили иванови, йорданки христови и т.н. всъщност, изненадващо, само веско маринов има няколко свои песни. безспорно добри певци, но няма как да пробият никъде в чужбина просто защото не са създали НИЩО! затова и естрадата ни е смешна, крадена. сърди се на младите, че пеят неща, написани от съвсем други хора. много хитро :)

44

Е

преди 6 години

Безпорно Васко е голям певец, хубав глас, талант.. (Един от най добрите в Бг.)Но все пак като всеки човек и той поостаря. Да не се сърди. Трябва да се дава път на младите. Лошото е че младите нещо никакви ги няма. Някак изплуват все некадърните а талантите потъвъват във забрава и пеят по клубовете. Къде са всичките победители от музикалните предавания всяка година? Повечето изчезват и забравяме за тях. Явно само чалгата пробива по тия ширини.

43

Анонимен

преди 6 години

АМИ ЪПСУРД ЗАЩО НЕ СИ НАПИШАТ ТЕХНИ ПЕСНИ АМИ КРАДАТ ЧУЖДИ ХИТОВЕ?ЗАЩОТО СА НЕКАДЪРНИЦИ.

42

Анонимен

преди 6 години

Васко, голям пич си, изключително талантлив, да си жив и здрав!

41

1000 %

преди 6 години

Никога не съм го харесвал,но евала че не тръгна по чалготеките.Не разбирам от музика много,но Кецът си е интелигент човек.Малко са такива като него,дори и не останаха.

40

васко педераса

преди 6 години

изкараха си живота такива като Васко с пет песни....кой ще те краде бе некадърник?

39

Хехе

преди 6 години

Тепърва ще се нанизвате! Нали направихте Профон и Мюзикаутор? Да цуцате от там. Че и такси да ви плащали дори бакшишите ако слушали радио в кола. Е, сериозните радия просто спряха да въртят българска музика. Колко си мислиш че живееш в спомените?! Сами си се нанизахте! Ама до дупка!

38

Анонимен

преди 6 години

По бг радио всеки ден ги въртят

37

Анонимен

преди 6 години

И този се не напя и не напечели!Средната възраст на залимащата сени от ТВ и радио българска естрада е твърдо над 60! Лили, Богдана, Данче Христова, Хранова, Силвия Кацарова, В.Найденов, Мишо Белчев, Сигнал, Щурци, Ритон и така до края!Няма пробиване при тази мафия!

36

marcia1992

преди 6 години

До ГостГрафа е певец????????????

35

Анонимен

преди 6 години

Карадът му песните щото са хубави а той не ги съди. А щом не ги съди с това ги поощрява още да крадът. Все повече млади хора ще му казват че той е откраднал песен от ЪПСУРД вместо обратното. Тези песни които той е създал и когато ги е пял тези от ъпсурд са били на баща си у скоростната кутия и са си играли със скоростният лост.

34

Анонимен

преди 6 години

Незнам защо се оплаква. Правил е песни, когато държавата е била монополист над музикалното разпространение. Спечелил е много пари. Отделно почти всяка година пее на площад Батенберг.

33

Анонимен

преди 6 години

Най-слушаната песен на Васил Н. е Адаптация с 1,3 милиона гледания и е качена преди 9 години. За да напарви хит трябва да смени стила или да направи дует с изпълнтел като Гери-Никол.Давам пример за Поу Макартни - той направи дуит с Риана.

32

Анонимен

преди 6 години

Karadeneto na Pesni si e krajba , kakto krajba na gotovi Novin ot drugi saitovei kakto pravi samiq sait d*nes.bg

31

фен

преди 6 години

Голям си ,Васко ! Другите са мишоци !