14

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОсновният проблем на софтуера с отворен код е, че малко са хората с нужната квалификация, които могат да го одитират като хората (за без пари).Не случайно бъг като heartbleed стоя 2 години и то при положение, че OpenSSL се одитира непрекъснато.

13

Сандо

преди 6 години

Мноо некадърна статия, превеод от някъде си само че преводача нищо не разбира от темата - превел думите човека ама смисъла останал по трасето някъде си

12

тахион

преди 6 години

Стига с тая простотия "апликация", кой неграмотен преводач я роди!? На български се казва приложение, "апликация" е техника за рисуване.

11

Анонимен

преди 6 години

Не му вярват?! Не е нужно! Софтуерът му е с отворен код и веднага може да се провери дали е шпионски.

10

Офф!

преди 6 години

От този некадърен превод нищо не се разбира! Тази апликация няма нищо общо с лаптопите, а е само за Андроид! За повече информация и сваляне на приложението -Гугъл плей!

9

Анонимен

преди 6 години

Мдаа, от статията нищо не е ясно. Програмата използва сензорите на телефона- камера, микрофон, жироскоп и т.н. Ако отчетат промени в околната среда, телефонът известява собственика, че някой е влязъл в стаята например. Идеята е добра, но първо трябва да имаш 2 телефона(което не е голям проблем) и второ, програмата е безполезна, ако някой влезе в помещението със заглушител за гсм сигнал.

8

Анонимен

преди 6 години

Егаси му и простотията.

7

Анонимен

преди 6 години

Агент на КГБ.

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя Сноудън нали щеше да си сменя пола , какво стана ? Сега мъж или жена е ?

5

Анонимен

преди 6 години

Американците делицензираха паспорта на Сноуден, точно когато той се приземи в Русия. Много добре са знаели, в коя държава ще остане той. От това спечелиха, сега американските псевдо-патриоти го мислят за шпионин на адската, демонична държава, в която няма хора, а само демони - Русия... следователно не му вярват. А Сноуден просто в себе си нямаше информация, беше предал всичко на журналисти, а и той самия не е знаел, кой знае колко много. Ролята му е била да пази повече, то колкото да следи.

4

Radio BG

преди 6 години

He lives in Russia. Ex US spy living in a present feudal empire. Snowdon is the best advertisement of the dictatorship and Putin.

3

Анонимен

преди 6 години

Вероятно ушанките скоро ще съобщят за "самоубийството" на този долен предател.

2

Анонимен

преди 6 години

От статията нищо не се разбра, освен че Сноудън показал нещо си, което посредством сензорите на андроид телефони разбирало за физически промени в стаята... WTF??????

1

80%

преди 6 години

Вярваме на ЦРУ!