227

Анонимко

преди 3 месеца

Като гледам коментарите разбирам защо България ще изчезне от картата на земята.Евала на хората,че са направили 15 деца.А за коментиращите много хора имат милиони,но не създават качествено поколение и още нещо както човек има право на труд трябва да има и прова да не работи,ако иска. Не може да живеем в токова сатанинско общество където аборта е издигнат на пиедестал,а за едно нормално стабилно българско семейство да казваме защо не са ползвали презервативи. Хората нямат нужда от работа,а от пари

226

Кръстева

преди 6 години

Да за съжаление това е действителността за много такива семейства нашето семейство е също голямо и за нас даже няма да има празник едно от децата ми е болно до днес беше в болница радваме се че поне ще бъдем заедно

225

Анонимен

преди 6 години

Дори да работи майката колко ще взема? И като каква? Или смятате че трябва и курсове за компютърна грамотност и езици да мине, та да ви стане колежка по колцентровете в които вземате по 1500 на месец и си мислите че сте велики? Точно за такива хора като тях, които произвеждат истински българи, бъдещи и настоящи данъкоплатци, а не бъдещи и настоящи кърлежи и бандити, държавата трябва да намира начин да се грижи. За да има и други като тях, които да правят грамотни деца.

224

Анонимен

преди 6 години

Децата отдавна са пораснали и не виждам причина тази жена да не работи. Както другите майки си оставяме децата от две годишни в ясла и ходим на работа - така и тя , но явно просто не желае. А като се сравняват с ***, да живеят като тях - в мизерия. Родителите са тези, които трябва да помислят за отглеждането на потомството, а не да се жалват, че нямали помощи.

223

Тенденциозна статия

преди 6 години

Моля ви се, на това семейство винаги се е помагало и от общината в Свищов и от общината в село Царевец, както правилно се пише впрочем авторката на статията какво е написала само тя си знае. Тези деца растяха не от едната заплата на бащата, а от добрината на много хора в селото. В момента няма причина майката да не работи, но просто на нея не и се работи, тя никога не имала желание да бъде друго освен домакиня и да ражда. Това е. Нищо, което самите родители да не са разбрали до сега.

222

socialen

преди 6 години

Нехайството на Борисов е безгранично.

221

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 240И като какъв аз ще им купувам каквото и да било?Ти изобщо схвана ли за какво иде реч в поста ми или просто трябваше някъде да си освободиш червата, щото са претоварени?!

220

Анонимен

преди 6 години

Баце нали се снима пред коледната елха с фланелка Томи Хилфигър, която струва поне 500 лева...

219

Анонимен

преди 6 години

Да са живи и здрави тези хора!Респект!Редовите българи се напреварват кой какъв телефон или кола ще си купи, тези хора са отгледали 15 деца!!!Срамота е, че България е мащеха за такива хора, а отглежда *** с тъмен цвят на кожата!

218

Анонимен

преди 6 години

какви помощи бе хора парламента 20дена ваканцуват за коледа и новата година парите ги взеха от парламента. за такива много члени семейства пари не осанаха хазната е празна.не обиждайте това е истината ..факт

217

РОССИЯ

преди 6 години

бием си по гърдите че ромите имат много деца -----какво стана. този стана шампион даже и кюрдите мина а тази жена е много яка да роди 15 деца да са ви живи и здрави децата той е шампион а тя шампионка ----помощи не ви трябват шампиони.както лишавт ромите тека и българите всички сте един дол дренки в бг от управата до последният ром

216

.............

преди 6 години

Станалото- станало, много са , така е, но е грехота за родени вече и живи деца така да се коментира.Който може-нека помогне, от упреци няма необходимост.

215

Анонимен

преди 6 години

Мислили да имат 3, но незнайно как станали 15.... така се случило... Поне след десетото да се бяха замислили Какво аджаба се случва.... Лошо няма да имаш много деца, даже си е супер ама мисли и как ще ги храниш, обличаш, образоваш... А не после да ревеш, че няма....

214

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименДар са! Но при Бойко Методиев Борисов са Товар!

213

Гробокопач

преди 6 години

До До Anonimen 245Не и при Бойко Методиев Борисов. Трябва да се бутне Борисов и премахне, завинаги, за да се увеличи плодородието и плодовитостта. Стабилността на Борисов води до все по-ниско демографско ниво.

212

Анонимен

преди 6 години

15 вече не са дар ,а ТОВАР!

211

Анонимен

преди 6 години

Никакви помощи!Бащата и майката да са мислили когато са ги правили тези деца.Да са ползвали предпазни средства като нормалните семейства.Не може всяко заченато дете да се появи на този свят,без това земята се задъхва от излишен товар.Не става и душата в рая и ... до края.

210

Анонимен

преди 6 години

от 15-те им деца колко са непълнолетните,едно,две какви помощи какви глупости и ако имат по 400лв.на човек наистина нямат право на никакви социални помощи,излагате се бе хора що се правите на циг..ни не разбирам

209

Анонимен

преди 6 години

Ако 12-те им пораснали деца отделят по 50 лв на месец да помагат на родителите си, че имат още 600 лв чисто.

208

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 250Защо някой друг да трябвадаим купува?В милата ни родина има много дупки за запушване. И ако някой създава повече потомци, отколкото може да изхрани, вариантите са само два - или те да живеят в мизерия и да не получат добро образование и професия, или насила да се откъсне от залъка на онези с по 1-2 деца, които трезво са преценили какви са възможностите им, та да се додадат средства за отглеждане на децата на по-нахалния или по-безотговорния!