307

Чапаев

преди 6 години

А бе, да *** в жалките русофили, колкото и да се пънете да хвалите *** и разпадналия се СССР, нормалните хора предпочитат да ходят на Запад, а не в Масква, нали? А тези глу.пости за Аляска си ги наврете в сибирския кирлив миризлив ....

306

Анонимен

преди 6 години

Тоя на снимката горе съвсем е заприличал на мумия. Готов е за мавзолея.

305

хаха

преди 6 години

велик човек

304

Анонимен

преди 6 години

Русия е най-великата страна на света, свикнахте ли евроатлантическите дебели глави?

303

Анонимен

преди 6 години

На всички българи весело посрещане на Коледа ! ...а понеже русофилите изостават с един век и две седмици да чакат догодина кремълското Гуру да ги поздрави.

302

Анонимен

преди 6 години

ЗА РУСИЯ НЕ ЗНАМ, НО СТАНА ЯСНО, ЧЕ В БРЮКСЕЛ НАРИЧАТ БЪЛГАРИЯ "ЗАДНИКЪТ НА ЕВРОПА".ТОВА ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТРЕТОПОЛОВИТЕ ЕВРОПИТЕЦИ.

301

Анонимен

преди 6 години

Типично по руски,вожд пожизнено,след като руснаците са се превърнали в безмозъчно стадо е нормално. Лошото е,че за половин век направиха това и с нас!

300

Анонимен

преди 6 години

Аляска е била руска и ще бъде руска отново.............след разпада на империята на злото, наречена САЩ.Поняли, ребята?

299

anonymous

преди 6 години

До ЧапаевАляска скоро може да бъде пак руска..............но има време за Аляска..........всичко с времето си.Русия е велика и непобедима, разбрахте ли?

298

Кирчо

преди 6 години

До замунда291;В страната на *** само глад и мизерия. И винаги е било така.Когато ни окупираха след ДЕВЕТИ руснаците казваха ;Български дом магазин. Руските икономисти твърдят ,че до края на годината $1= 70 рубли. След изборите Март 2018 г до м.Май $1= 100 рубли. Врусия спина е ЕПИДЕМИЯ. Женския алкохолизъм е проблем.Населението всяка год. намалява с 600000. Болниците няма топла вода.Отивайте в Русия а не на западЗадниците ви ще пасат трева.

297

антизападопоклонник

преди 6 години

До Чапаев,Според тебе по-добре ли беше да загинат хиляди хора при един конфликт в Крим, Подобен на този в Донбас? Може би си пропуснал яростните антимайдански протести в Крим, но някои не сме ги пропуснали! Дефакто Крим никога не е бил напълно интегриран към Украйна! Лесно е да се говори наизуст като Плевела, трудно е да се разсъждава трезво явно!

296

Чапаев

преди 6 години

До 323 червенясал анонимник. Изобщо не ги боли евроатлантици, защото не им пука, че жалкият изостанал Крим е руски, а не украински. Но аргументите ти са много елементарни - Крим е бил и турски. По твоята тъ.па логика сега Русия да си вземе и Аляска ли? Нека пробват.

295

Реалист

преди 6 години

До истината. Големи неистини си написал, дори абсолютни глу.пости. Не се появявай пак с пободен евтин коментар.

294

анонимен

преди 6 години

Русия е велика.Крим не е анексиран, Крим е бил руски, сега е руски и ще бъде руски завинаги.Боли ли много, евроатлантици?

293

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 322Откакто джуджето анексира Крим и забрани вносът на европейски храни, вносът на палмово масло в Русия е увеличава с 40% на годишна база, всяка година. Смятай сам какви *** ядат руснаците.

292

Анонимен

преди 6 години

В България няма място за комунисти. Имате голяма територия на север, защо искате и тук? Не сте от тук, не спазвате традициите, чудите сте ни

291

анонимен

преди 6 години

Край на еднополюсния свят, Путин ви го каза преди години.Но ваште *** евроатлантически кратуни отказват да го разберат.Другите полюси са Русия и Китай.

290

анонимен

преди 6 години

САЩ се разпадат като Римската империя навремето.Айде сега, почвайте с минусите, като нямате аргументи.

289

анонимен

преди 6 години

Мразите Русия и Путин , нали?Искате демокрация и ЕС, нали?Тогава купувайте западни буклуци от хранителните вериги, разболявайте се и умирайте от рак, това искат господарите ви.Само да можехте да се видите отстрани колко сте ***, прости и елементарни!Добро утро, селяни прости!

288

анонимен

преди 6 години

Искате някой като предателя Горбачов или алкохолила Елцин, нали??Тоя филм сме го гледали , западни лицемери и БГ им *** и слуги!!!"Умни и красиви" платени лекенца и гадинки, знаем ви вас!