7

COPY-PASTE

преди 6 години

Копиран Материал от БТА а те дали знаят че им крадат Новините???

6

Анонимен

преди 6 години

"В Германия има повишена тревога за възможни нападения година след атаката с камион срещу коледен базар в Берлин, при която бяха убити 12 души."===И малко повече от две години след като Меркел каза "Refugees welcome!".

5

Анонимен

преди 6 години

V 1-viq ti Tekst nqma6e Droga , sega oba4e pak kopiran Tekst ot BTA

4

Анонимен

преди 6 години

3, не са религиозни. Масово са атеисти и скоро атеистите и мюсюлманите ще са повече от християните. България е по-религиозна страна. Германия е водеща страна в света по атеизъм, бездетност, гей ценности и деградация. Тяхна си работа, само разни немски нпо-та и медии като дойче веле да не ни налагат тези нови псевдоценности тук, ако обичат. България е най-старата европейска страна и си има традиции и колкото и да сме бедни, поне не се отказахме от тях за разлика от немците.

3

За 1

преди 6 години

Германците са изключително религиозни за разлика от Българите. Белег на християнство беше да приема онези бягащи от Тирана Башар, бомбите на Путин и ИДИЛРаждаемосттаа е като навсякъде по белия свят

2

Берлин

преди 6 години

Донесете ми подозрителния пакет, да го обезвредя.

1

Анонимен

преди 6 години

Мъчно ми е за Германия. Милиони германци си дадоха живота за тази страна, а 70г. по-късно им подменят населението напълно съзнателно, бомбят ги, промиват ги как са длъжни да помагат на някакви диваци, които ги мразят. Съвременна Германия е управлявана от "прогресивни" сили и евреи, които деградират нацията. Отучиха ги от семейни ценности (няма раждаемост), от християнство (църквите са празни), но ги научиха на дрога, разврат, дегенерация, гей паради и т.н. Хитлер и Бисмарк се обръщат в гроба.