9

радев

преди 6 години

днес за половин час каране в софия двама видях да минават на чисто червено, ужас

8

Анонимен

преди 6 години

Абе този нещастен шофьор не знае ли,че като блъсне младо момиче,млада жена ,по този грозен начин унищожава тези млади момчета и жени,които в бъдеще ще бъдат майки и съпруги? Толкова ли станаха безмозъчни българите,че да не мислят за собственото си възпроизводство,раждаемост и оцеляване?

7

Новина?

преди 6 години

ПТП в София не е новина, но дано момичето да оцелее!

6

Анонимен

преди 6 години

Шофьор съм - наблюдавам често минаване на червен светофар и масово на жълт. Това не може да се случи в Германия защото Полицията гледа камерите. Там мой познат българин получи писмо със снимка и искане за писмено обяснение защо го е направил.Той е изпратил дълго писмено обяснение и извинение,след което е получил глоба малко под максималната - но пак много солена, даже и за там.

5

Анонимен

преди 6 години

прави отвратително впечатление шоферското поведение на байГ в града. Преминаването на жълт и червен сигнал на пътя е поголовно. Разпусната, мърляшка работа. Много се бърза за гробищата. Не се отчита, че гробищата нямат работно време, не затварят по 24 часа.

4

apollo

преди 6 години

Водачът все пак е човек и е закарал момичето в болницата..Кой от тях е виновен, не се знае - време на фирмените наПивания е..

3

Анонимен

преди 6 години

Когато построиха "Кауфланд"Крива река и поставиха светофар на "Борис"почти никой не спираше на червеният сигнал и хората не можеха да излезнат от паркинга.Има много заспали,но най-лош е навикът да караш "на автопилот".

2

Анонимен

преди 6 години

До СТАМАТИ ти си ОТ 80-ТЕ %

1

пожелание

преди 6 години

В закона да е записана точка1 ,че ако водач блъсне пешеходецна пешеходна пътека ,първото нещо което трябва да направят полицаите -да го посинят ор бой !!