7

Додо

преди 6 години

"подкрепящ терористичната групировка "Ислямска държава""Ясно, за да сме напълно политкоректни и да не обидим някой - вече мохамеданите не са мохамедани, ами "подкрепящи Ислямска държава"? Ислямска държава - новата категория политкоректен символ!

6

Polska

преди 6 години

Това щеше да се случва всеки ден в Америка ако бяха избрали американската Меркел - Килъри Клинтън, която се беше зарекла да приема десетки хиляди клети брадати майки и лекари. Да не говорим за боршевика Бърни Сандърс, който искаше да прави от САЩ - Швеция, която понастоящев е европейска столица на изнасилванията. Защо ли? Но в Америка консерватизма и здравия разум надделяха над обамовците, третополовите, анархистите, комунистите и останалите леви дегетеративни елементи в обществото.

5

радев

преди 6 години

ТОЯ СА ГО ИНТЕГРИРАЛИ

4

Анонимен

преди 6 години

Човечеството се побърква масово. Не му стига, че иска да убие себе си, а вече иска да отнесе в гроба колкото се може повече хора със себе си! За какво ви говори това? Този див капитализъм (джунгла от зверове), отричане на ценностите, смесване на раси, признаване на 3, 5 или 10 пола, дегенерация, оплюване на християнството.. всичко това развращава хората, зомбира ги, депресира ги, кара ги да се чувстват нещастни, да мразят, да си причинят болка - на себе си и на околните, на обществото.

3

Д’ Ебил

преди 6 години

Навремето изпържиха семейство Розенберг, задето издадоха как се прави атомна бомба на СССР. А сега галят с перо психопатите алахогъзци. Така се обричаме на покоряване от тяхна страна.

2

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно кой им вярва ?

1

Анонимен

преди 6 години

ХА ХА ХАХ АХХХХХХ