63

пенко

преди 6 години

Полицаите ще се справят /дори и в намален състав/ . Нужни са ни затвори, килии и американската съдебна система !!! Съдя еди кой си, а не съдът еди къде си, е сзел решението ! Трябва да има народен избор за съдиите...трябва да ги избират хората по места!!! На какво основание имат "независимост " когато се самоназначават ! Днес К.... и пед..... съдят народа- подкупени,споразумяват се с убийци ,педофилии ,мофиози и партийци !!! Отнася се и за проКУРитатите !!!!

62

Едно ченге

преди 6 години

Интересни хора сме българите, псуваме всикчко и всички, а не виждаме основното. Да, в системата на МВР има много проблеми, има некадърници, рушветчии, но къде няма, другаде да не е по добре? Все пак мнозинството от нас си вършим работата съвестно. Ако искаме по сериозен ефект, трябва промяна в законите, реформа в МВР, в съдебната власът и ПАРИ. А иначе нека плюем, така е по лесно, това обаче разочарова тези от нас които си вършим работата и резултата е все повече напуснали колеги.

61

анонимен

преди 6 години

БГ-полицаи и за 5 стотинки работа не вършат, само знаят да плачат за пари.

60

загубена държава!

преди 6 години

след като ги хванат и ги тикнат в затвора за по 10-15 години, дали ще е така?!

59

Цв.до 57

преди 6 години

Хвана ги защото бяха конкуренция на батко му и защото системата все още работеше. След него е като след потоп. С разни калинки малинки и тем подобни инки успяха да разрушат нещо работещо.

58

Анонимен

преди 6 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

57

До 57

преди 6 години

От тази бедна "държава"нищо не става.За това младо и старо напускат тази прокълната територия и емигрира в Европа и САЩ.Както върви тук ще останат само бездомни кучета,*** и една шепа стари хора.

56

Отговор

преди 6 години

До Петър 52 Петре , Цветанов като министър на МВР за някалко месеца излови магистралните бандите и куп други престъпници. Скриха са в миша дупка.Нооо, съдебната система.Там е разковничето. Недосегаеми , с огромни заплати , превилегии и пенсии без таван. Там трябва да се разрови яко.

55

Ще стане ва

преди 6 години

Полицаите полагали много усилия да задържат крадците.Това е като виц.Полицай и поп никога не работят.

54

hra

преди 6 години

Боко Молекулата им позволява да берат. Те не крадат, а берат.

53

Я гледай....

преди 6 години

МВР търси полицаи...Защо ? Те ли са разбили апартаментите?

52

Не

преди 6 години

Не пишете във ФБ, че ще ходите някъде! А Петето да се върне към секс-темите, много е добра! ;)

51

mntjkb

преди 6 години

До Дивия изток 49Нямаш си и най малка представа за нещата,както ти така и останалите пишещи,но сте с претенции иначе.Помислете с главите си,защо и кой отклонява вниманието ви от истинските проблеми и виновниците за тях и ги насочва към полицията.Това е най лесното,а мат'ряла само толкова му трябва и плюенето започва. През това време онези ви се смеят и си правят, каквото си искат. Правят го, защото могат, защото са по-умни от вас и защото сте 80%. Използват старата тактика "Разделяй и владей"

50

mntjkb

преди 6 години

До Дивия изток 49Бате, а на теб кой ти казва, че не са събрани годни доказателства за пред съда? Не са си същите тези, които трябва да ги съдят или са някой мастити адвокати? А ти вярваш ли на нашата съдебна система или на адвокатите защитаващи отявлени престъпници с една камара присъди ? Ако им вярваш значи вярваш и в Дядо Коледа.

49

Дивия изток

преди 6 години

Бате, като са ги хванали да бяха и събрали някакви годни доказателства за пред съда, не да връщат делото 10 години, и с бой да изтръгват самопризнания, а до патрулката да има 5 коли спряни по тротоарите и един джебчия с 3ти клас да не могат да намерят в град, където всички се познават. Отиди се разходи из Европа или Канада, че махнали визите и виж как се работи. Бензин нямали, дрехи нямали... С пет допълнителни патрулки ще сложа градове от по 30 хил. в ред за 1 година.

48

mntjkb

преди 6 години

Та къде да си намерим умен народ, който ясно вижда къде е проблема? Още на времето Петко Р. Славейков го е казал "Не сме народ, а ***". Ето за това управляващите, които и да са те ви *** с цени, данъци винетки и какво ли не и да ви кажа малко ви е. Виждате полицаите като врагове, а не виждате, кой пуска тези, които полицаите са хванали слепци презрени. Може ли да се уважава глупав и предателски мат'рял състоящ се от 80% ? От всичко сте недоволни ама промяната не става от тук на компютъра.

47

Алоу

преди 6 години

Полицайчето, съгласен съм да не ви търсим, само с една подробност, да спрем и да си плащаме за вашите пенсии, заплати, командировки, почивни станции, 20 работни заплати при напускане и т.н... този милиард и нещо, който се харчи да остава у данъкоплатците...

46

mntjkb

преди 6 години

Прав беше царят като каза, че на българина чипа му е дефектен. Прав беше и ББ / уточнявам,че не съм му фен, не съм гербаджия или негов симпатизант / като каза, че мат'ряла е такъв и накрая прав беше и проф.Иво Христов като каза, че 80 % са ***. Отнася се до всички плиткоумни и слепи индивиди плюещи полицаите. Колко сте заслепени,за да не виждате къде е проблема с престъпността. Нима полицията съди? Един полицай ви го е написал много добре, но какво да се прави вие сте си просто един мат'риал.

45

типично

преди 6 години

До полицайМай си изпусна нервите а,ето сега разбрали защо хората ви презират?мисли ако можеш...мижитурка.

44

Анонимен

преди 6 години

Никъде в нета няма нито една обява за монтаж на входни врати. Търсех къде ли не. Сайтове за улуги, олх, базар, магазини... В нета е пълно с оплаквания на хора станали жертва на измамници - монтажисти на врати. Дори има десетки негативни коментари за фирма СОЛИД 55 за монтаж на врати, които струват 3000 лв.Нямало полиция? Който иска полиция да си наеме охрана и да застрахова имущество.В блокът всички са богати Заключват два пъти своите входни врати на апартаментите, но не и на блока