12

Pedro hayes

преди 3 години

Казвам се Педро Хейс и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпругата си с помощта на д-р ogundele страхотен заклинател, който върна жена ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия, ако имате нужда от помощ можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Той е 100% реален и мощен.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Май си в период на суша. Или караш само на списания.

10

Анонимен

преди 6 години

Ами...не му се обаждам вече 1 месец, а пък му взех акъла, та така... ще ме мисли...

9

Анонимен

преди 6 години

3-бибитки и *** е готов за развод!

8

Анонимен

преди 6 години

Що за глупост...

7

Свинаря

преди 6 години

Най-ефикасният начин някой да мисли за вас,е като му вземете голяма сума пари на заем и не ги връщате,но обещавате.

6

Анонимен

преди 6 години

С искреност.

5

Анонимен

преди 6 години

9. Говорете му мpъcoтии10. Изненадващо го хващайте за чатала и го разтривайте.11. Събуждайте го като вятъра между краката.12. Чисто гола13. Посрещайте го чисто гола в коридора в кyчeшка поза срещу вратата.14. Редовно му пускайте отзад.

4

Анонимен

преди 6 години

точно така ми се хвърлят жените както тази е направила, проблема че обикновено става в присъствието на мъжа им, точно като се обърне и точно колкото да хвърли поглед за да закове случката в потрес. с тях човек никога не знае, за 5 минути да я оставиш пак е много. ако усетят че си броиш парите или че им обръщаш прекалено добро внимание ставаш бета мъж и влизаш в приятелската зона. каквото и да направиш ще те накарат да мислиш за тях и после ще те изоставят, но ако не се хвърлят успешно се връщат.

3

снайпера

преди 6 години

Тоя Минко ерхена на заплата ли е тука, на смени май работи

2

Анонимен

преди 6 години

Звучи като инструкция на естроген ***, който се адаптира към по-ефективно извличане усвояване на средства от гостоприемника. Но нищо не се казва за постоянните контраинтуитивни проверки, мърморене и оплакване които са неизменна част от природата на този ***. А по-скоро се загатва за тяхното притъпяване и удържане в разумни граници докато дойде подходящият момент за пълното им освобождаване.

1

Анонимен

преди 6 години

Всяка сутрин по една дудутка и няма да имате проблеми с вниманието на любимия ви.