119

10

преди 6 години

Те дали знаят,че ние сме председатели?И каква файда от всичкия този кьор фишек?Не им ли тропнем както трябва ,няма да стане!Къде са "патриотите"?Протести,протести и пак и само протести пред НДК!Те не знаят истинската трагедия на този народ,който изчезва под мъдрото ръководство на ББ!Ама няма кой!В София останаха само селянии,които са много доволни от това си жителство и самочувствие на столичани!А умните и красивите от жълтите павета са нагушкани вече и си траят!

118

Анонимен

преди 6 години

С политкоректни концертчета песньовки и лозунги нема нищо свестно да се получи. Нито с лъскане на тротоари и градинки. Тоя ЕС все повече заприличва на тоталитарния СССР, с тая разлика че дава облаги на обратните и ислямистите.

117

van4o

преди 6 години

А след 6 мес.кой ще ни остърже гащите?

116

dfgdfgh

преди 6 години

До АнонименПУКА МИ ЗА ТИЯ *** ЗАПАДНИ МЕДИИ!!

115

igor spirovski

преди 6 години

Татарстан ке биде лидер на еу!! Да живее ВМРО-ДПМНЕ и Груевски който е наш велик вожд!!

114

Анонимен

преди 6 години

Западните Балкани, ама Хърватия, Словения и Черна гора пет пари не дават за инициативите на Борисов, дори не присъстваха на яловите показни срещи.Македония се прави на хрисима, докато я приемат в НАТО и ЕС и след това ще ритне пак менчето.

113

Анонимен

преди 6 години

ВСЪЩНОСТ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ОЗНАЧАВА НА ДАДЕНА СТРАНА ДА СЕ ВЪЗЛОЖИ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА ДА ИЗХРАНВА БРЮКСЕЛСКИТЕ ГОСПОДАРИ.ИНАЧЕ НЯМАМЕ ДУМАТА. К`ВОТО РЕШАТ, БОКО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИМ НАЛОЖИ.

112

Така де

преди 6 години

Анонимната, пий си ракията и недей ни занимава с твойте глупости. Първо, това, което пиша не е новина. Второ, не съм *** и трето можеше да допринесеш с нещо по темата, вместо да спамиш излишно.

111

Анонимна

преди 6 години

До Така деНе пускай фалшиви новини и не всявай излишна паника. Осветен си, като ***.

110

Така де

преди 6 години

Най-лошото от това председателство е, че евро-чиновниците ще дойдат в България за шест месеца, ще ядат и пият на нашата сметка и ще си отидат по живо, по здраво. А нашите мародери от политическия ни елит ще останат да ни дерат и след това. Няма ли начин да заминат и те с приятелите си от ЕС на някъде и да не се връщат.

109

Shark

преди 6 години

Какви са тези ВИП гости бе? Оядени евротунеядци!! И откъде дойдоха парите за тези ремонти? И също за скъпите им подаръци, и нощувките в хотелите?? Кой плаща това?? Да ви е....м...

108

Понти

преди 6 години

Нека циркът започне сега!

107

За Европа, против ЕС

преди 6 години

Какво означава за нас ЕС? 1.Приватизиране в полза на международните концерни и картели,2.Намаляване на данъците в полза на международните концерни и картели, 3.Отрязване на социалните услуги в полза на международните концерни и картели4.Увеличаване на печалбата в полза на международните концерни и картели

106

wer

преди 6 години

Това е гавра с най-бедната страна, да харчи толково пари за оядената евробюрокрация, вместо за бедните си граждани.

105

124

преди 6 години

Но имаме Терминал 2

104

Ивка

преди 6 години

По ремонтите ще ни посрещнат, по съдържанието ще ни изпратят-цяла Европа знае какво е съдържанието 😎 особенно в държавните институции и в Парламента

103

до 123

преди 6 години

Правилно.Само ние се вземаме за велики с председателството и ставаме смешни с бойковизма си.

102

а какво....

преди 6 години

...правим, след разпада на ЕС, което се очаква до 2-3 години ? Нямаме производство/. икономика/, социална обезпеченост/ образование,здравеопазване/ и много важно - нямаме. армия.За къде сме при такива обстоятелства. ?

101

Анонимен

преди 6 години

Dobre, che ste e samo za 6 meseca!!!!! Vse shte izdarji EU za tolkova kratko vreme!

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 116ти си просяк мечтател, нали............