7

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми дали ще съставят или не. винаги ще са по - добре от нас~

6

ПЕНКО

преди 6 години

СТРАННА МИСЪЛ МЕ "ОСЕНИ ": ДАЛИ В КРРААЛСТВОТО ИСПАНИЯ СЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ФУТБОЛ ОТКОЛКОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ...НЯМАМ ПРЕДВИД- ЧА-ЧА-ЧАСТНОТО !!!

5

Историчка

преди 6 години

до 6-ти България започва да върви надолу след безразсъдните решения на цар Фердинад за Междусъюзническата и Първата световна войни и последващите Войнишко и Септемврийско въстания, терора на монархо-фашистите 1925-44 години. След това и комунистите не остават по-назад, но изпълняват съюзническите решения за Народен съд, правят престъпна колективизация, но премахват монархията. А и днес има за съжаление студена гражданска война между БСП и СДС, която се тушира добре от ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 6 години

Не ни интересува!

3

Историчка

преди 6 години

Въпросът не е толкова за независимост, колкото за формата на управление - референдум за републиканска форма на Испания. А това най-много дразни монархо-франкистите и не искат да го признаят, а дават присъди по 30 години. А ние сме ги галели нашите царски офицери с присъди от 5-6 години за противоконституционна дейност за престъпната ни монархия. Става доста интересно от историческа гледна точка.

2

Анонимен

преди 6 години

ВЕЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА!!!!!АКО НА ИСПАНИЯ НЕ ИМ ХАРЕСА ПАК ЩЕ ГИ АНУЛИРАТ И ПАК ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ!!ПРОБЛЕМА Е , ЧЕ НАД 90% ОТ КАПУТАЛУНЦИТЕ СА ДЖИБРЕ И ДЖИБРЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ!!! ТЕ ИСКАТ ПАРИ НЕ СВОБОДА!

1

наблюдател

преди 6 години

Ще.