9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМоже да ядеш българска картофена салата,тя е с варени картофи,лук,магданоз,малко прясно олио и лимонов сок.

8

Анонимен

преди 6 години

ПРАВИЛНО,само сте ропуснали,че при пържене,мазнината образува токсични вещества,затова олиото не се загрява дълго,изхвърля се след всяко пържене и не се използват фритюрници.Изхвърлете фритюрниците!

7

Анонимен

преди 6 години

а за нитратите и другите отрови нищо не казват! кое е по вредно: кюфтето, или нитратната салата?! вегетарианците в българия са си чисти самоубийци!

6

Анонимен

преди 6 години

"За сравнение 100 г сурови картофи съдържат около 90 калории"Кой луд яде сурови картофи или сурова кайма? Сравнението е неуместно.

5

x

преди 6 години

Количеството,братя и сестри,е най- важният фактор за всяка човешка дейност!!! Макар и вредни,ако ядеш малки количества пържени картофи, при това не всеки ден,няма да ти стане нищо!!! Гарантирам!!! Така че...

4

бай Тъпчо

преди 6 години

Така, така, мнооого са го натъкмили, само дето не пишат от кой пръст са го изсмукали-от палеца на левия крак или от средния пръст на десната ръка... Едно е верно, че пържено като ядеш и пак остаряваш бе-също като и да не ядеш...Ний що пръжени пръжки сме изяли и яйца и чушки и патлажани и квото ти дойде на акъла само пръжено да е, не можеш го събра на три тира барабар...ама тогаз немаше кой да на учи как да ядем и затуй остаряхме и са сбръчкахме кат сушена смокина, та сигурно е от пръженото де...

3

Цецо

преди 6 години

Пълни глупости...

2

Handel

преди 6 години

Тия поръчкови статии започват да ми напомнят възникването на вегетарианството. Един местен император водил две много успешни войни (мързи ме да му гугля името). Само че когато десетилетия наред мъжете са на война няма кой да работи на полето и започнали гладни бунтове. Поради което императорът обявил че яденето на месо е грях и останалите живи поданици вместо да се бунтуват, се зарадвали че са безгрешни и доволни започнали да хрупат киселец.

1

пепи

преди 6 години

Те храните не са толкова вредни ако се ядат само те.Проблема е че те са между другите храни.