17

Гост+

преди 6 години

Проблемът е, че истински обедняхме когато се дртъпнахме от Русия. То ако беше вярно обратното всичко щеше да е наред

16

Анонимен

преди 6 години

До Az ;Е какво ти откраднаха пък на тебе евроатлантиците бе шут ? Ама нали трябва да си дрънкаш на изуст.И какви руски ракети ще пазиш,че чак с ядрено оръжие ще ги правиш.Малко ли ти е че в резултат на това че сме имали нещо общо с Русия,в момента сме една от най-бедните държави в Европа,начело с другите от същия блок?

15

Az

преди 6 години

Ако знаехме колко радости ще ни донесе демокрацията щяхме да си държим руските ракети и да ги оборудваме с ядрени боеглави. Щяхме да пазим това което имаме , а не да го разграбват Презокеански и европейски крадци

14

До Стамат

преди 6 години

Добре,защо такива неуки индивиди като тебе въобще си тормозят пръстите да се правят на интересни в коментарите ? Ти въобще наясно ли си за международното право за тези неща ?Има няколко държави които имат право да развиват ядрени програми,а най-големите са САЩ и Русия.Да,едни могат,а други не.Сега по ясно ли ти стана ? И "ядрени ракети" все още никой не произвежда,а ядрени бойни глави прикрепени към ракети.

13

онбашията

преди 6 години

клекнахте ли пиленца :) ким припомни на света че желязото е по-силно от златото

12

АМАн от идиоти

преди 6 години

ДА с е провери *** още ли провеждат звуков терор срещу Корея чрез техника инсталирана по демилитазирираната зона.пускат звукови сатанински записи и увредили милиони мъртви пратени да охранява т границата

11

ХОн ГИЛ ДОН

преди 6 години

Браво сега експерти да огледат с какв а техника облъчват територията на КНДР от Южна Корея и да я блокират веднага а после да я демонтират

10

Анонимен

преди 6 години

Ако съм Ким ще кажа: Адреното ми оръжие не подлежи на договаряне. Ако махнете санкциите мога да се ангажирам да не го разпространявам на други.

9

Анонимен

преди 6 години

Абе кога колят прасетат в Корея

8

Стамат

преди 6 години

"разрешаване на проблема със Севернокорейската ядрена програма"?Няма такова нещо!Докато САЩ и Израел могат да произвеждат ядрени ракети, със същото право могат и всички останали!Никакви разговори, никакви преговори!

7

акад.Стоичков

преди 6 години

Който има ядрено оръжие, пИчели. Който няма, ду.ха, демократичния. Като Садам, Кадафи, Янукович, Милошевич, Нуриега...

6

до 1

преди 6 години

Семействата им са заложници.

5

****

преди 6 години

А сащ представят ли си какво я чака срещу Русия,ако продължава така,щом С.К. може да се държи така срещу краварника,а те само скимтят и все на преговори ги избива.

4

Анонимен

преди 6 години

Севернокорейците доказаха, че могат да притиснат САЩ до стената и изпарят нейни територии без никакъв проблем, така че съвсем спокойно могат да седнат на масата за преговори с южнокорейският васалитет, на който САЩ не позволява да разполага със собствено ядрено оръжие. :)

3

фен

преди 6 години

Голям фен съм и много ме кефи прическата на прасчо.Жаргонно се изразих, но исках по-популврно да изразя одобрението си.

2

zeus

преди 6 години

Когато имаш термоядрено оръжие всички са навити на преговори, малко грубо, но в такъв свят живеем явно...

1

Анонимен

преди 6 години

Тия атлети и делегацията им пресекат ли демилитаризираната зона, бройте ги невъзвращенци. Може и някое войниче от границата да избяга заедно с тях.