9

Анонимен

преди 6 години

Обичам кратките истории с неочакван край : )

8

bluesky1

преди 6 години

В България не съществува нито едно сериозно електронно или печатно издание! Даже и една статия за изневярата като хората не може да спишете! Чупите *** отвсякъде! Краят на годината, време за равносметка и анализи...не видях никъде такова нещо...

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Разбира се, че такива като тебе разчитат точно на такива жени, защото самите вие не можете да поемате отговорност.

6

Анонимен

преди 6 години

Аз не познавам жена , която да не е изневерявала. Дори и такива , които изглеждат сякаш никога не биха са го правили. Това е лицето на жената. Наполеон го е казал : Всички жени са К , без майка ми , но да не забравяме че и тя е жена !

5

LAPD

преди 6 години

Каква е тая инфантилна супер измислена простотия....колко трябва да си *** и ограничен да го измислиш това....чак и трева пушили...хахаха

4

Анонимен

преди 6 години

Е, какво има да говорят жените за изневяра, като то си е природа.

3

Анонимен

преди 6 години

Е са това не са непринудени фрази, ай сиктир.

2

Анонимен

преди 6 години

Следваща история-изневяра с кози(групова).Но истинската драма,направо предстои

1

Alpha

преди 6 години

Жени, представени като предадени от лошите мъже, които дори им изневерявали с мъже. Поредната феминистка статия показвайки мъжете като най-долни създания. Продължавайте така и нещото наречено западно общество ще излезне скоро. Тогава феминистките няма да се познавате лено под тюрбаните и забраната да говорите много много. Ще е късно да съжалявате.