16

Стайков

преди 6 години

Истината е жестока за Испанското правителство начело с Рахой. Истината е, че с полиция, политически натиск, населението в Каталуния каза НЕ на Мадрид и зашлеви шамар на Испанското правителство. При тези резултати, (за които нашите медии упорито премълчават 70 процента казаха не на Мадрид), пътищата са два: непризнаване на резултата от изборите или образуване на сепаратиско Каталунско правителство. Пучдемон е само примамка, друг ще управлява.

15

Керенски

преди 6 години

Това че слънцето ще изгрее утре никой не може да каже....Наполеон, Хитлер......Ирак авганистан,Сирия...лично аз не вярвам на врачки,но на Историята ДА....а на *** ....да са живи здраве...молете се хора.

14

пенко

преди 6 години

ПУЧ на ДЕМОНА Рахуй ! Но за да има независима държава са необходими : национална БАНКА; армия ,полиция и при капитализма подкрепа на "бизнеса" !!! Ако нямаш армия викни Китай и Русия /може и България/! Ако нямаш нац. банка направо викни България ! Ако нямаш полиция викни Сърбия! Ако бизнесът се ***.. "съдействай" му !!!

13

Анонимен

преди 6 години

Направо в зъбите на демократично -юдеите от Брюксел.

12

Анонимен

преди 6 години

До Голям прос Само на 24-25 % чака .

11

Анонимен

преди 6 години

Испанците го чакат и са му приготвили златна решетка.

10

Голям прос

преди 6 години

Оставете ги да си чукат главите. Като почнат да си плащат за всичко ще размислят. Не ми се вярва Испания да чака на тяхната икономика

9

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До Пончо, Прав си, Рахой остави пучият, да избяга в Белгия, вместо да го окошари!

8

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 2,Какво браво? Ти наясно ли си, ако (хипотетично) Каталуня се отдели какви последствия биха настъпили? Испания е в правото си да ѝ блокира въздушният и назамен транспорт. Да прекрати всички икономически отношения с нея. И това е най-малкото. Само при новината хиляди фирми си преместиха централите от Каталуня в други части на Испания. Сега не ми се мисли. Не вярвах, че каталунците могат толкова лесно да се подведът!

7

Анонимен

преди 6 години

А бе давайте им независимост,а после испанците сами ще си го обесят,че и баба Меркел няма да е канцлер ,че да им праща самолети с евро за банките!

6

Пончо

преди 6 години

Специалните части да го чистят и в канафката,така се прави при държавна измяна,кво го мислят тоя паляч.о кво ми го мислят и пишат 1 година,Русия ще прегази тая смешна европа за макс 2 седмици като ще се забавят във България по нашите чупени пътища,пародия е тоя свят.

5

Анонимен

преди 6 години

Със или без Пучдемон в близките години Каталуния ще каже ЧАО на Испания!

4

Анонимен

преди 6 години

ПОБЕДОНОСНО ЩЕ ОТИДЕ В ЗАТВОРА

3

Анонимен

преди 6 години

2 въй и такива като теб ли е имало

2

й

преди 6 години

гнусния юдо-масонски глобализъм получи смъртоносен удар !!!Браво Каталуня - поведете народите срещу мракобесния терор на евреите лихвари !хомо-дружинката известна като Европейска Комисия ще си плати на всичко !да сложим край на отвратителния еврейски кибук наречен Европейски Съюз !

1

Анонимен

преди 6 години

Трета политическа сила , кое му е победоносното.