9

интересно

преди 6 години

Защо ми беше изтрит коментара?Защото написах,че голф или пасат произведени 96-98 ,дизел,са далече от новите дизелови коли?

8

Читател 22

преди 6 години

До Анонимен преди 16 часа: От руската корпорация " ИнтрансБоклукМаш" Ви поздравяваме за този коментар! Той е първият такъв чакан вече 45 години! Наградата от 10 хил. рубли ще получите когато преведете само 150 долара по нашата сметка... КримиПутиннаш!

7

до 7

преди 6 години

не, двата вида замърсяване са несравними, защото дизелите бълват 2.5 микронни частици, които са канцерогенни! именно, затова е строгата герулация на емисиите на тези двигатели, но както се видя като не може да го направиш, просто го фалшифицираш, после плащаш на баба Замъркъл под масата и с останалите милиарди правиш парти на яхтата.

6

к0нсерва

преди 6 години

компания, която трябва всичките и шефове да са в затвора за най-голямата измама и най-голямото замърсяване в човешката история - имате ли идея колко хора са умрели от двигателите на тези с фалшифицирани емисии - всяка година над 3 000 000 души умират от заболявания в следствие на фините прахови частици генерирани в градовете главно от дизелите, а тези за печалба не се поколебаха да фалшифицират истинските числа на какво дизелите им бълват във въздуха!

5

Анонимен

преди 6 години

а велика британия произведе една тесла, ама голема тесла била

4

Анонимен

преди 6 години

Фолксвагън редовно се чупи та още едно счупване няма да ни впечатли.

3

Анонимен

преди 6 години

АНГЛИЧАНИТЕ ВЪРТЯХА НОМЕРА И ПАК ГЕРМАНИЯ НОМЕР 1

2

Анонимен

преди 6 години

По-скапан дизел от 1.9ТДИ няма.

1

Анонимен

преди 6 години

Долна капиталистическа марка, руските коли са по-хубави.