12

Анонимен

преди 5 години

За какво сравнение става въпрос - очевидно е , Меган е треторазрядна актриса - без излъчване , първична и изключително антипатична чернокожа , а Кейт е изискана , стилна и класна дама.

11

ромски хералдик

преди 6 години

До Анонимен 10Те и наште роми от Факултето са братчеди с принца, ако се разтърсим достатъчно нацад във времето. Каква кралска кръв в това африканско ***?

10

Анонимен

преди 6 години

M.M. ИМА кралско потекло също. 16 или 18 та братовчедка на принца е. Иначе нямаше да я допуснат до кралските палати, т.е. имане. Е.. им работа, разровете се. Има много информация.

9

Додо

преди 6 години

Мегън не е просто смугла! Мегън е кафяв *** - татуиран, разхлопан и пропаднал ***, който пуши трева и който нито има място в Бъкингам, нито някога ще бъде приет там! Освен, че отврати Америка с думите й, че Доналд Тръмп не е добре дошъл на сватбата й, с тях тя и доказа какъв жалък и послушен отпaдък е. Щом се отнася до Кейт Мидълтън - това е една истинска Лейди с перфектна външност, поведение и излъчване на кралица! Да ги сравняваме е все едно до кофа лaй*а да турим кофа мед.

8

мив

преди 6 години

Едната е от Англия, другата е от джунглата.

7

Меган

преди 6 години

Меган все още не е ясно каква е, но Кейт Мидълтън определено е снобка и е ужасно погрозняла напоследък... Ще има момиче явно :)

6

Субективен

преди 6 години

Субективно Меган ми е по-секси, а Хари е по-добрият принц (като държание е като майка си Даяна!). За бъдещия крал и Камилата по-добре нищо. Уилям - голяма неизвестна, а Кейт - застаряваща кобила за разплод! Меган!

5

Анонимен

преди 6 години

И двете не са Грейс Кели. Дълеч по красиви мацки можеха да си вземат.

4

а

преди 6 години

За мен Меган е най-красивата и леко екзотична мацка, навъртяла се в кралското семейство. На тях реално им трябват здрави жени, които да раждат здрави деца. Ако може и грозния кралски ген малко да се размие, би било прекрасно. Давай Меган, щом го жекаеш, с теб сме :-)

3

Mi6

преди 6 години

Кейт винаги е била естествена и без много грим .А тая Меган слага толкова много грим ,че ще е трудно да познаеш без грим !Тази ще му разкаже играта .Личи че мутрата и че е златотърсачка и ще ги направи за смях всъщност вече ги направи като облече рокля за 56 000 и то без бельо на официалните снимки.Ако до преди това кралското семейство поддържа се някакъв имидж то след тая дърта разведена американка те вече са някакво евтино реалити предаване с главна роля Меган маркъл

2

Така е

преди 6 години

Горките женици.Само съжаление за тях. Набутали са се в ада.За тях няма живот.

1

Анонимен

преди 6 години

Това е малко като Меси вс Роналдо.