8

...

преди 6 години

Нека изсекат дърветата, а като ги затрупа лавина или кално свлачище, лека ...

7

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Втори кабинков лифт не е потребен. Проблемите на Пирин и Банско ще се решат с оформянето на теснолинейката в Разложка долина като ЖП пръстен и се свържат селищата: Белица, Якоруда, Разлог, Банско, Добринище.... и т. н. Повече от половината пръстен отдавна е построен. Той е само малък участък от теснолинейката която минава през Родопите. Остават около 20 км. да се затвори пръстена. Площа на цялата Разлошка долина е приблизително колкото София. Хората в Банско" искат да вкарат СЛОН В АПАРТАМЕНТ!!!Влакчетата по "Пръстена" да бъдат луксозни, с отопление и най-важно -на често. При лошо време е

6

чичо Гошо

преди 6 години

Разрешаваме абортирането,но забраняваме е....то!

5

Анонимен

преди 6 години

Вие ако сте един заможен чуждестранен турист, бихте ли отседнали на място където е кошмар да се стигне от летището до хотела, стаите имат петна от течове, водата има вкус на трабата от която тече, а дограмата и изолацията са на такова ниво че се чувствате все едно сте си легнали на дансинга на дискотеката намираща се срещуположно на хотела и се "наслаждавате" на ориенталската музика струеща от издънените колони?

4

Анонимен

преди 6 години

Ски сезона у нас е 3 месеца,даже няма и толкова.

3

пфф

преди 6 години

Ами дайте тогава държавата да се намеси и да регулира заплатите на програсмистите до максимум 1200 лева, за да привлече повече чуждестранни фирми и да има "растеж". Сами виждате колко глупава е тази идея. Защо тогава толкова много хора вярват че растеж в туризма може да има само ако предлагаме евтини неща с ниско качество?

2

Наивен

преди 6 години

Не пистите и лифтовете в Банско са малко. Много са хотелите! Както и по Черноморието. Та да не търсим под вола теле, с късна дата.

1

Н Л О

преди 6 години

Бонджорно Балкано маФиозо.........от българската маФия привет.