24

Анонимен

преди 6 години

Е то пък тоя хубавец всички и до сега биха го пожелали,та ще тръгне да насилва...просто това са определени мъже,които могат да насилват за секс,те едва ли не всеки

23

Обективен

преди 6 години

Докато вземат роля и станат известни са готови на всичко а после реват, били сексуално малтретирани "миличките те".Мат ги защитаваше ама така е в живота "Храни куче да те лае".

22

Burzum

преди 6 години

Когато на глупаците се предостави трибуна(интернет) те нямат спирка...

21

"-"

преди 6 години

Имам чувството, че скоро единствените останали актьори в Холивуд ще са от ЛГТБ-то!Пфу, от-----врат!

20

Поклонник

преди 6 години

До АнтиКаруцарКлуни, поклонникът на Килъри Клинтън, със сигурност би си продал и приятелството с Деймън за още малко суета, слава и "четки" в кръгът на псевдо-либералите и псевдо-прогресивисти.

19

Скоро

преди 6 години

някоя ще се оплаче и че не си я..., когато тя е искала и ще те осъди :)

18

еврейски шитни

преди 6 години

Еврейските маневри, край нЯмат.

17

Анонимен

преди 6 години

Явно днеска няма новини, щом някаква неадекватна подписка е "новина".

16

АнтиКаруцар

преди 6 години

Джордж Клуни веднага се е затичал да изтрие сцените от филма с един от най-добрите си приятели Мат Деймън заради подписката на няколко хиляди феминацита.

15

Нана

преди 6 години

Режисьорът се казва Стивън Содърбърг, не Марк.

14

Анонимен

преди 6 години

Ехааааа, преди тридесетина години то се сторили, че някой те е загледал, дори на парти те е докоснал когато се е разминавал с теб, днес се вие на умряло, помооооощ, сексуална съм тормозена и днес искам обезщетение. Това какво е, не е лудост или идиотщина?

13

Широката

преди 6 години

Поздравявам всички с парчето на Азис "Напипай го!"

12

16000

преди 6 години

ФЕМЕНИСТКИТЕ ЩЕ СИ ПОСТИГНАТ ЦЕЛТА"МАТРИАРХАТ"ТАКА Е КАТО МЪЖЕТЕ БЛЕЯТ ...

11

съмняващ се

преди 6 години

До Смехът на БорнБе той много ми харесва и на мен, ама не се знае.Иначе това вече е нетърпимо!

10

...

преди 6 години

Епа то като стана модно да си сексуално тормозен и илядо шантонерки излезнаха и почнаха да си спомнят как преди 40-50 години някой искал да им направи нещо! Не, че и тогава са се дърпали много много, дори мога да кажа, че само и само за да се снимат в някоя реклама са си искали саламчето при това многократно, *** сега се правят на моралистки! Ай сиктир бе драги зрители!

9

Анонимен

преди 6 години

Абе 20-30 години си мълчали и сега почват да се оплакват е секссуален тормоз ...?!Айде стига бе!Значи чрез секссс си осигурили кариери в Холивуд, а сега реват ...Жалка история, но всъщност губят всички в Холивуд и САЩ...

8

Циник

преди 6 години

В САЩ мурвитe откриха нов печеливш бизнес да съдят тези - с които години наред са се ХВАЛИЛИ, че са преспали!О tempora...o mores!

7

Анонимен

преди 6 години

Идеологията на Ислямска държава вече си има последователи в Холивуд!Скоро време и актрисите и фереджета ще сложат!Всъщност как не се е сетил някой арабски шейх ,да спонсорира такава модa в Холивуд,жените там за пари всичко биха направили!

6

Смехът на Борн

преди 6 години

Мат Деймън си е пич - ще ги опердаши наред!

5

Киртак

преди 6 години

Ако твоето мнение не съвпада с безотговорните кресльовци, *** жална! Иначе те могат да плюят и подиграват всеки. Ааааа! Това е свобода на словото, разбираш ли. Да не се чудим защо крайно десните печелят все повече подкрепа. Когато демокрацията се превръща в свободия, следва естествена реакция на обществото. Да живее Кончита Вурст!