8

Анонимен

преди 6 години

Добре звучи ! трябва да се пробва - потривайте ръчички и запрятайте ръкави : )

7

Анонимен

преди 6 години

Тея па п-уйика,язе сланинка и винце и плющиме свинско яко.

6

Анонимен

преди 6 години

Пуйка по американски без кисело зеле .Аз живея в българия обаче.

5

Един българин

преди 6 години

Да бе, га па че ти ядем пуйка за Коледа!Га пуйката ми изпее "Джингъл белс", те тогава че я изядем целата барабар с тръткaтa!Семейство от трима - майка баща и дете ученик в четвърти клас да купим цяла пуйка един месец няма да можем да я изядем! Ще ядем пиле. Що не продавате пуешко месо на грамаж а цели пуйки???Яжте си ги вие!!!

4

Вуте

преди 6 години

Ние тука у село ядеме коледно прасе!

3

Анонимен

преди 6 години

Шопаро шопаро пуйките си ги яжте другаде и не ми втълпявайте глупости.

2

...

преди 6 години

Като за начало рецептата е зелева чорба натюр или за по големите трдиционалисти с праз и стрита люта чушка. За обед шкембе чорба с много чесън, а за празничната вечеря печено прасе с кисело зеле. Пуйката е американско ГМО и не съществува в нашите традиции!

1

Анонимен

преди 6 години

Аре стига с тези пуйки ве, наясно ли сте какво се яде тука за Коледа?