22

Mariec

преди 6 години

Нямали лаптопи старците да следят новините, а щом имат пари за хвърляне,радио ителевизор нямат ли?

21

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Троловете се утепаха да ни убеждават как пенсионерите били бедни. А пък пенсионерите се утепаха да вълат пачки през балконите. И после, същите тия *** се присмиват на хвълящите денги!

20

Средна възраст

преди 6 години

Писане и говорене има непрекъснато по форумите в нета.Тези възрастни хора нямат лаптопи и таблети и не висят като вас по цял ден пред клавиатурата.На вас младите ви е писнало ,а те чули -недочули едва ли знаят какъв размер са придобили тези злодеяния.Много старци си живеят още в ,,оня свят"Те нямат вашата информация .И така ще е докато днешните хора на средна, станат на тяхната възраст.Те няма да са лесна плячка ,даже никак.Информацията им ще е различна от на днешните пенсии.

19

От дядото

преди 6 години

До КомунистОбъркал си адреса. От реститутките станаха демократите. Ако имаха акъл, нямаше да си хвърлят парите, където сварят. Те никога през живота си не са работили.....

18

Дядо ви

преди 6 години

Имал, дал. Това могат да го направят само реститутки. На тях се крепи "демокрацията" в България.

17

месара

преди 6 години

ами честито на печелившите! при толко говорене и писане за тая измама не е нормално още да има хора дето и се връзват. почвам да си мисля че бабките и дедковците се изтерикатиха и почват масово да лъжат че са жертви - дано държавата да им възстанови "загубите".

16

Анонимен

преди 6 години

До КомунистА то докато беше Станишев се скъсваха да мятат.Дойде ли Нинова това, което все повтаряте, че ровели по кофите ще стане 100%.

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименхВ коментарите пр.остите *** завиждат, че човекът имал спестени 20 хиляди. Ми работете и вие ще имате, бе.............20 бона не се изкарват с работа...с работа никой не е забогатял.

14

Анонимен

преди 6 години

В коментарите пр.остите *** завиждат, че човекът имал спестени 20 хиляди. Ми работете и вие ще имате, бе.

13

КОЛЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 6 години

А после милиционерите се оплакват, че са им ниски заплатите!Затова, аз имам следното предложение:Нека под всеки балкон на апартамент, в който живее баба, да застане по един беден (и гладен) милиционер, който да чака с надеждата да му метне пачки със стотачки!Хем така ще пази бабата да не я обере някой или да не попадне на измамник (вместо на милиционер).Те и без това милиционерите друга работа не вършат.

12

Комунист

преди 6 години

Беден, гладен, изнемогващ пенсионер. Нинова, ако беше ти на власт, този щеше да "хвърли" не 20, а 60хиляди, щото ще махнеш "плоския"данък.

11

Анонимен

преди 6 години

Добре, че ги е дал сега а не след Коледа, че тогава не знам как щеше да гледа в очите околните пред, които постоянно е мрънкал как построил България пък сега няма какво да яде.

10

Анонимен

преди 6 години

Тоя със сигурност е гласувал за Румен Самальотчика

9

Пет

преди 6 години

Ей не се научиха червените бабички и дядовци че Не са Помощници на полицията/милицията/ и да си седнат кротко на старите *** и да не се правят на Агенти за Държ.Сигурност! Наивници без край, поколението на Доверените хора на влакна кога ще свърши?

8

Анонимен

преди 6 години

На такива ако им поискаш 2лв да си купиш хляб ще те отпратят

7

Анонимен

преди 6 години

Умират, бедстват пенсионерите

6

Анонимен

преди 6 години

И после защо мрънкат, че Бойко им отпуснал само по 40лв за Коледа.Ами как да ги впечатлиш такива хора с 40лв?Той мята 20000 пез балкона без да му мигне окото, Бойко си мисли, че голямата работа свършил.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Може да има хора от МВР които да си вършат работата но ако има една къртица как искаш да се хващат престъпниците.

4

Анонимен

преди 6 години

Сега поне като казва, че няма какво да сложи на масата за Коледа няма да е лъжа както предходните години.

3

Анонимен

преди 6 години

Горкичкия човечец си е дал последните 20000лв, които е бил заделил за Коледа, ей така и той да се почувства нормално, да сложи малко месце на масата и червено винце от евтинкото, пък и внучетата веднъж да нагости и да им даде по 20лв.