36

Анонимен

преди 6 години

Трябва да подържаме малцинствата. Това е богатство и мултикултуризъм.

35

АНОНИМЕН

преди 6 години

до 29 - а какво са виновни другите, че всички инвестиции отиват там, да не си мислите, че всички са умрели да ходят при нахалните, събрани от къде ли не софийски ***?

34

Шоп от десетки годин

преди 6 години

За съжаление София е България, та помисли кой за кого бачка ....

33

Гурбетчия

преди 6 години

Не знам тук коментиращите дали имат представа за какво става дума.Конституцията на Испания не предвижда отделяне на отделни провинции от кралството.Ако искат да се отделят първо трябва да се промени конституцията,да им даде това право.Промяната може да стане с референдум в цяла Испания.Нали се сещате, че тогава резултатът ще е 80:15 в полза на обединена Испания.

32

челен опит

преди 6 години

Испанците да наемат Цветан Цветанов да напазарува няколко от сепаратистите и край с мнозинството !

31

до 27

преди 6 години

да ти кажа ако се отдели София няма да ни е толкова зле, без това цяла Бг за шопите бачка.... ;)

30

Анонимен

преди 6 години

защо ни занимавате с тази, която очевидно е губеща в ситуацията. Емигрантите в Каталуния гласували за андалусийката, голяма работа, пишете какво става с истинските победители, партиите за независимостта, ясно е че те ще управляват а тази ще си бъде както и преди в опозиция и от нея нищо няма да зависи.

29

до 27

преди 6 години

Няма да е зле. Но преди това всички селяни да се върнат по родните си дупки.И за влизане в София да плащат такса, а не като сега да замърсяват и обгазяват безплатно.

28

Анонимен

преди 6 години

Това ли е независимата медия, която не смее да посочи резултатите от изборите.Две или три партии, няма значение...Тези избори са за оставане или за независимост от Испания.Тези които искат независимост, пчелят мнозинство.Къде са ви новините , че щатите дори и след заплахите, губят гласуването в ООН...отново пълно мълчание...

27

Анонимен

преди 6 години

До 24По тази логика и София и Софийска област да се отдели

26

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно независими са си и сега, но да искат законно отделяне на областта, първо трябва да инициират промяна в конституцията и чак след това да се проведат избори(рефередум)на национално ниво. Резултатът ще е 10-15 % за каталунците, останалите 80% против

25

Анонимен

преди 6 години

Каталунците са работливи и честни хора с достойнство.Омръзна им да хрянат испанските търтеи.

24

Анонимен

преди 6 години

Ясно се видя за пореден път, че Каталунците искат независимост.Само испанските навлеци и внедрени агенти са против.

23

АНОНИМЕН

преди 6 години

Един въпрос към противниците на независимостта - Източна Румелия също е била със статут на автономия в Осм. империя, която , макар и залязваща, все пак е била много по-богата и по-силна от нашата държава, но не, ние сме си искали държавата, или пък много по-малките държави като Македония и Косово, при тях може а за Каталуния не?

22

:):)

преди 6 години

хах сигурно Путин пак е манипулирал вота. Вица стана вече на калпавата ракета Путин и е виновен...p.s И в Крим да направят сега референдум с наблюдатели не с Зелени човечера пак ще е същия като 2014 та. Може да не е това което са очаквали , но е в пъти по добро от настоящито в Украина.

21

Galiley

преди 6 години

Не им се живее под испанско робство на хората... :)

20

Анонимен

преди 6 години

Сега предстои да видим как господинът ще се върне от Брюксел в Барселона. Щото е депутат, нали? Иначе не е лошо да искаш независимост - те всъщност искат само отделяне, ама другото да си е както преди. То и аз искам кукла-барби, хем голяма, ама жена ми е твърдо против.

19

Анонимен

преди 6 години

Това е работа на Великобритания , САЩ и евреите.. ПучДемон е евреин

18

Анонимен

преди 6 години

Браво на каталаните дето с вчерашния вот забиха един як ритник в сурата на ч*футите глобализатори от фЕС

17

Анонимен

преди 6 години

Силите вече им стигат само за правене на малки подли проблемчета, грижливо подготвяни докато се пишеха верни членове на ЕС. За друго нямат сили.