27

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да ревете че нямало парно, на огромната част от софиянци не ви трябва през почивните дни. Палете си печките по родните села и се молете след като се приберете в новата година да няма минусови температури. По добре от село си вземете дебели вълнени дрехи.

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Хем и ЧЕЗ да прибере някой друг лев. Нали трябва да се греят хората с нещо.

25

Men

преди 6 години

Коледни подаръци от топлоФекация. Добре че отрязах всичко тази есен...

24

Анонимен

преди 6 години

А вие представяте ли си каква далавера е да спреш парното на 8 квартала в София за два дни - колко спестени материали са това, но пък надлежно начислени във фактурите за плащане от страна на мръзнещите потребители. След две седмици ще изключат парното на други 8 квартала и така до края на сезона. Хем два дни всички ще издържат без парно, хем те ще са прибрали едни хилядарки.

23

До Соц Заварчика

преди 6 години

Само да ти кажа, Гражданино, че по тези тръби тече Топла ВОДА, а не ПАРА.И всички с блянове по хубавия камунизъм.Приватизация тряба. Централното отопление си е много хубаво благо.

22

Енергиен олигарх

преди 6 години

Софиянци няма да пречите на моята далавера да изнасям ток произведен от когенерациите на ТЕЦа. Ще постоите зимата на студено и ще свикнете, но няма да се притеснявате пролетта и след това лятото ще дойдат.Пожелавам Ви весела Коледа от Малдивите.

21

Анонимен

преди 6 години

do 19 mnogo si prav, no tova ne beshe ot choveshka liubov, a ot hitrost. Raiata e spokoina kato im e toplo.

20

:)

преди 6 години

Защо ви е топла вода? Ще се къпите ли в студа? Ей колко е тя зимата! Още няколко месеца и ще свърши!

19

Анонимен

преди 6 години

Всяко лято по бай Тошово време сменявахме десетки километри паропровод. 25 години съм работил по подръжката на паропроводите. Тогава по онова соц време такива аварии посред зима нямаше или ако се случваше за часове отстранявахме повредата. По възрастните софиянци помнят как се подържаха паропроводите. Не кърпехме като сега както ги кърпят а направо сменявахме тръбите. Защото там където го закърпиш електрожена прогаря тръбата и след няколко дни ще гръмне до заварката. С Кърпеж нестава Сел...ЯНИ!

18

Анонимен

преди 6 години

в топлофикация ама на истина има много прости селяни. Те не знаят , и кой им е шеф и кой ги управлява

17

Нещо не разбирам...

преди 6 години

Гледам жалват се, че тръбата била над 25 годишна... Ами аз ли да ви я сменя бре!? Нали за това са такива цените за да може да инвестирате, не знаете ли къде са стари тръбите Ви? Като копахте миналата седмица не видяхте ли тръбата? Що не я сменихте, особенно като знаете какво става (пр. младост миналата година - впрочем още седят следите от ремонтите Ви, все едно катерицата от Ice Age е крила жълъди)... Жалки *** сте...

16

Анонимен

преди 6 години

до 15 Ние от факултето / от фъргоните/, къртиме, извозваме и носиме бардюрите после.

15

Анонимен

преди 6 години

Василев си е прав. В Топлофикация има много селяни прости

14

Анонимен

преди 6 години

Така неграмотно направено топлоснабдяване в София и така хаотично и лошокачествено строителство на селските квартали Младост , Люлин, Обеля и т.н. е наследството на БКП и Тодор Живков . Затова сега всичко се кърпи и нищо не става .

13

от провинцията

преди 6 години

Какво ме интересува мен софия ? Тоя скапан град, ае сек тер ..

12

Анонимен

преди 6 години

ДО 10 КАЖИ КАТО СИ НАЯСНО. Кой са акционерите? Кой носи отговорност? Как се формира цената. Дават ли гаранция за тая работа

11

Анонимен

преди 6 години

Топлофикация е АД. Държавно дружество за цяла България. И в цяла Бг. където има тръбите за пренасяне на топлата вода до всяка сграда са под настилката , и тук там въздушно / основано 1948г. гордоста на СОЦА/ . Софииската кметица не е шеф на топлофикация. Както и аз незнам кои са акционерите. Да каже Валя топлото, Петко студеното или Стоил парата или ДСМАЙ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ

10

Анонимен

преди 6 години

Мдааа, тук наистина много хора не правят разлика между топлоснабдяване, водоснабдяване и електроснабдяване.Мислят си че по една тръба там някъде отдолу тече и токът и водата и партото.Може би си мислят че и кабелната им телевизия тече по същата тръба.То бива техническа неграмотност, ама чак пък толкова ...

9

до 6

преди 6 години

Не зная какъв е тоя Беловски за когото пишеш, но шеф на Топлофикация е Йорданка Фандъкова като столичен кмет. Топлофикация е общинско дружество на Столична община. Поинтересувай се малко как стоят нещата преди да пишеш глупости.

8

до 6

преди 6 години

Нещо много си се объркал - цената на водата и Топлофикация нямат нищо общо.Водата плащаш към Софийска вода, към Топлофикация ти е парното.