9

Анонимен

преди 6 години

А колко ли *** ще се събира, АКО ги няма клошарите?Статистиката мълчи колко от отпадъците се изхвърлят от домакинствата и колко от магазините, веригите, ресторантите...Новината идва да покаже, че хората обедняват още повече. Купуват малко, само най- необходимото, храна не изхвърлят, с изключение на софиянци и пловдивчани.

8

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Румънците, Поляците и Чехите са ЦИЦИИ, освен това в Букурещ, Варшава и Прага се плаща солено за всяка кофа за *** която стои пред жилището ти само за това, че си я наел, независимо дали е пълна или празна. Ако си милионер може да си наемеш и поставиш дори 10 кофи - за престиж :~)

7

Анонимен

преди 6 години

Много ми харесма този глагол "ГЕНЕРИРАМ".На първо място показва колко е учен журналистът, какви думи знае.Въобще, нашите университети какви хора генерират... нямам думи.

6

Факт

преди 6 години

Реалните количества с в пъти по-малко, но се плаща за това, което пише тук.

5

al

преди 6 години

СТАКМИСТИКАТА Е НАЙ-НЕТОЧНАТА НАУКА!!! ТЯ РАЖДА САМО ГЛУПОСТИ!!! НИТО ЕДНА ЦИФРА НЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!!! ТЯ ИЗПЪЛНЯВА ЖЕЛАНИЯТА НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ!!!

4

специалист ВиК

преди 6 години

Най после открихте топлата вода. Сега е ред на мръсната канализация да се поставят измервателни водомери за ОТХОДНИТЕ ВОДИ. Резултатите ще са като при сметта повече смет и повече Л....НА в София и Пловдив.

3

Анонимен

преди 6 години

Говорим за еднотипни контейнери, когато той е пълен на половина го подминават, като експрес селска спирка, а да не говорим, че днес изобщо не са минали.

2

Анонимен

преди 6 години

до 2 избирателно е защото колите са с различна техника за контеинерите.и са различнш фирми

1

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. Колите, които извозват болка в София не го прибират от всички контейнери, а избирателно. Всяка сутрин ги виждам, защото се засичаме преди да тръгна за работа.