13

Анонимен

преди 6 години

След някоя друга година ще имат бюджет от милиарди тонове пясък и ще погнат пак козичките. Абе... хубава работа, ама...

12

Анонимен

преди 6 години

Stamate, do tova vodi tapa ikonomika, bazirana na petrola. Kakto Rusia. Sega razbirash li zashto ima voini i bejanci?! Zashtoto petrola stava surovina za plastmasa sled 10ina godini. Evala na novite tehnologii!!!! Vsichki bananaovi republiki shte usetiat efekta ot elektrokolite:)))

11

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен8 до към края на 60-те години е имало сегрегация в Щатите, и на пейките в парковете е пишело-"само за бели!" . По това време, СССР е държава от 15 републики, и нито в армия, нито в полиция нито в учебните заведения е имало сегрегация. За това пиши. а иначе-хора с психични отклонения на ръководни постове винаги е имало и ще има, навсякъде навън, и у нас. Примери-колкото искаш, от близо , по-близо и далеч.

10

Един от Северозапада

преди 6 години

Ей, тия да не видят нещо от нас.А аз се чудех, какво прави Баце там, а той споделя челен опит. Хазната им е празна, искат да привличат инвеститори с тия 5 % , а сигурно идат и избори, щом спонсорират техните..... Скоро очаквам да пишат, че там сменяват личните карти, номерата на колите, въвеждат нови винетки, касови апарати с фискална памет и онлайн връзка.А Баце чакаше пари и поръчки оттам.Язък, пак се издънихме май, както с агнетата за Катар.Сега от кого е ред да просим?

9

Анонимен

преди 6 години

Да им пратим наще ***. Да видим колко ще им издържи социала.

8

Анонимен

преди 6 години

До СтаматА дружбата с Русия води до ръкавици от човешка кожа.

7

Стамат

преди 6 години

"Скоро в кралството ще се въведе ДДС от 5% за почти всички стоки"Ето до какво води приятелството със "запада"!

6

Обичам експерти

преди 6 години

Не е лесно да си спонсор на САЩ, още по-трудно е да водиш война след като никога не си воювал. Като гледам обявения бюджет от 260млрд. долара, то 1/3 от него отива за отбрана - около 80млрд. и това е тенденция от 2-3 години. Обаче арабюхските шейхове са хитри - те ви социални помощи, ще ви дадем по 200, а после с ДДС и повишените цени на ток и прочие, ще ви вземем по 2000.

5

Я па тия

преди 6 години

СА вместо да дават пари на всякакви други *** да идват в Европа,нека пратят социално слабите саудитци при Баба Меркел.Хем се изпълнява програмата за ислямско нашествие,хем се отървават от масрафа.Двойна печалба,дето се вика!

4

Анонимен

преди 6 години

Айде и те го подкараха на капитализъм ДДС,помощи и т.н. а аз си мислих че са богати и всичко им е наред,петрол в изобилие...

3

anonimous

преди 6 години

петрола се отразява ,от зор загърбват реда и дисциплината

2

Факт!Сион!Сорош!

преди 6 години

НАли свалят цените на петрола уж Раша да убият па те утепаха собствените си съюзници а засилиха основният си враг на Исраел Иран.Мъко американска *** по-*** американец!

1

Хм

преди 6 години

Явно има полза от войната срещу Русия-саудитците най-после разбраха кон боб яде ли!И че за всичко се плаща в края на краищата.Крайно време беше.Сега ако(или по-скоро като) го закъсат в Йемен,съвсем ще им се стъжни.