17

Анонимен

преди 6 години

топлофикация е една руска ИЗМИШЛЬОТИНА от 48г. Загубите се плащаха от цялото население и се ползваше само в градската част. Това бе гордоста на саца.Никаде по света такова централно отопление не се прави. Топлата вода да се движи в земята на стотици километри. Както и никъде в ЕС няма такова АД / акционерно дружество/ забулено в мъгла от тайни и потаини акционери- милионери.

16

Hristova

преди 6 години

Obsledvali 10 dni, no ..... AVARIQTA imala naglostta da se povtori. Pita se v zadachata, koe drugo naselenie na Planetata osven bulgarskoto bi pozvolilo takava gavra s nego? Pri tova v navecherieto na Rojdestvo Hristovo. No....vsichko se vrushta. Da sa ni JIVICHKI i ZDRAVICHKI. i te i upravnicite nashichki.Amin.

15

an

преди 6 години

мИ такА е, СелендУрите кат доедоХте в София, парно нЕма за ВсекИ

14

шматка

преди 6 години

Софиянци да слагат кюмбетата и да горят гувенки и ***.Е за това няма оправия в Бг.Стоят пред кУмпУтрите и дращят но няма да излязат на площада да протестират и да кажат ТАКА НЕ МОЖЕ.

13

евро-простотия

преди 6 години

кога през лятото да ги поддържат хората нямат време тогава отпуски почивки на бали у гърция може ако се наложи и в турцияА КАЖЕТЕ МИ КОГА? сега му е сезона да прилючим ГОДИНАТА на печалба ДЪРЖАВАТА ще даде

12

Анонимен

преди 6 години

Е , за сметка на това си имат метро.Кой ти прави сега профилактика , както беше на времето.Важно е да се режат лентички заедно с евробюрократчета.Ама софетата сами си избират Фандъчка и Боко и сами ще си сърбат попарата.

11

Анонимен

преди 6 години

Цялото трасе трябва да се поднови бе! Работил съм в топлофикацията цели 30 години по татово време. Тези тръбопроводи не са сменяни от 40 години. Станали са като вестникарска хартия. По времето на бай Тошо всяко лято се подменяха десетки километри паропровод. Всички критични участъци се подновяваха с нови тръби. Какъв ремонт са направили когато на едно място го кърпиш а до нега се пука? С кърепж ако го правехме и по татово време сега щяхте да сте умрели от студ бе !

10

Анонимен

преди 6 години

До Md`llae,te na selo parno niamat...

9

SILANCE

преди 6 години

О,тепърва започват "гърмежите" в цялата мрежа. Така и не съобщават дали в срок ликвидират авариите,защото не го правят. Лъжат за т. нар. компенсации. А когато "отопляват" се налага включване и на друг вид отопление,за да не стоим на студено. Махането на инсталацията им е най-подходящото решение на проблемаите,създадени и поддържан от тези хрантутници.

8

Анонимен

преди 6 години

Няма и 2 седмици, от както оправяха авария на същото място. Ама и те са хора, и те пари перат...

7

681

преди 6 години

И тръбите на топлофикация ще ги осеем с кръпки като асфалта по пътищата ни..

6

Md`lla

преди 6 години

Нищо! В София - може!

5

Анонимен

преди 6 години

При предишната авария един интелигент от топлофикация заяви "То с тоя участък не сме имали проблеми 10-15 години" - то нищо не е вечно и трябва да се инвестира и в мрежата, а не само в коли и други екстри

4

435

преди 6 години

Благодарение на измишльотините на топлинните "счетоводители" Топлофикация има да ми връща 300 лв. Оставих им ги да ми приспадат през следващия отоплителен сезон. Лихва за тях не ми плащат, но пък всеки месец ми начисляват лихва върху онези 2 лв, които се "полагат" на топлинните счетоводители за тяхното съчинителство. А нали точно те са виновни за надплащаното от мен. Нямам думи.

3

МaйМyнaтa

преди 6 години

Тия софеянци я закъсаха, такситата им стачкуват, са и парното им спрели. Абе направо си е трагедия, да се увиват под одеалата и да не одят никъде!!

2

681

преди 6 години

Нищо не е вечно, дори построеното по Бай Тошово време!

1

ИЗВЪН

преди 6 години

Като знаят от "Топлофикация", че този участък е проблемен... за топките ли се държаха цялото лятото ?Иначе за стотинки сметка на ЧСИ ще те дадат. Да изкарат и да покажат на хората, толкова сме взели, толкова са разходи, толкова е инвестиция.. печалбата е толкова. Ама на някой не му изнася да има прозрачност.