42

НЯКОЙ СИ ОТ ГЕРБ

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ. ДА МУ МИСЛЯТ БЕДНЯЦИТЕ.

41

Na palmi

преди 6 години

Ako kat i mafiotskiat im darjaven bg reket za recycling ne varnat ograbenite levove na shofiorite s lihvite....ko praim sia?!

40

наясно

преди 6 години

Абсолютно блъфират, че ще вършат някаква работа, колкото- да хвърлят прах в очите на хората са тез приказки. Доколко ще си мръднат дебелите зад ници в таз администрация никой не знае, то затова се и трепем по пътищата, по 1000 души си заминават всяка година, това е по-зле от война ! Няма власт, или ако има е корумпирана, служи на който плаща- анархия е отвсякъде. И докато не научат КАТ и ДАИ- най-корумпираните структури да не вземат пари- все така ще е.

39

Анонимен

преди 6 години

Това е още едно начало по темата! Ауспуси,катализатори,стари двигатели...! Това кой проверява? Грохот на автомобили и мотори без гърнета,без катализатори,без видима регистрационна табелка!!! Пак начало! Ай сиктир....!

38

hoho

преди 6 години

До Анонимен - за застраховка не се гледат километрите, а гледат да ти вземат повече пари по шлаке :). После при изплащането ти дават 65% и ти казват да останеш доволен, че и това са ти дали.

37

Анонимен

преди 6 години

в съда постоянно има този проблем. вкарва автомобила на 120000 км. застрахова се и след това вижда когато маслото се подмени е издухан двигателя. Организира се кражбата и хитреца иска застрховката но като се провери в интернет се оказва че автомобила е над 350000 км. и се определя реалната пазарна цена която хитреца не го удоволетворява..

36

Анонимен

преди 6 години

Западняците връщат с по 150 хиляди и нашите с толкова и ние я купуваме на 120÷150 и те така.

35

sport

преди 6 години

Пояснявам, че собствениците бяха частни лица. Аз като си продавах колата, която беше на около 226 хил. км. бях честен към купувача. Казах му на колко съм я взел и колко съм изминал с нея, също така, че е превъртяна с минимум 130 хил. км. по думите на уважаван от мен майстор.

34

sport

преди 6 години

До РуменСигурно такава е била практиката във вашата автокъща, но масово се превъртат километражи. Докато си търсех кола прегледах 3, за които собствениците им твърдяха, че са в рамките на 170 - 200 хил. км. При проверка на рамата се установи за 2 от тях, че при последното им обслужване 2014г. са били на по 240 хил. км. Третата беше по-интересен случай, 2013 - 180, 2014 - 150 и 2015 на 90, като към момента на проверката показваше 180. Да не говорим, че това се случва още от Италия /Германия.

33

xcx

преди 6 години

заглавието е лъжа. глобата не е за превъртане на километража а за грешни километри въведени при техническия преглед. Никой не върти километри при техническия преглед. Абсолютна лъжа

32

Анонимен

преди 6 години

1. А кога спряха каруците?2. Организираха ли прегледи на товарни над 10 г. в различни центрове на ЕО, за да не се разкарват колите на май ната си всеки 6 месеца?!Кво ме залъгвате с нови закони и порядки, да Ви ***!

31

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАма, ти си мислиш, че като превъртят километража и посочва 130 хил км някой им вярва ли? Ти кола на 130 хил км виждал ли си? Моята е на 80 хил км и изглежда все едно сега е изкарана от шоурум, а нищо не е правено по боята й, даже не е пастирана нито 1 път за 6 години и половина. Всеки е наясно, че тези коли, които се вкарват са на 350000+ км минимум. Ако не му се вярва, то той просто си плаче и иска да бъде излъган. Има и такива хора.

30

До Кратун

преди 6 години

Чл. 83. (1) Тегленето на повредено моторно превозно средство се извършва с гъвкава връзка, с твърда връзка или от автомобил със специално приспособление.(2) ... над 5 тона се извършва само с твърда връзка или от специален автомобил.Чл. 85. (2) При теглене с гъвкава връзка дължината и трябва да бъде от 4 до 6 метра и поне на две места да бъде сигнализирана с червен флаг...

29

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно как ще спрат със закон превъртането на километражите.Че то иначе старите коли вкарвани у нас са непродаваеми!

28

Анонимен

преди 6 години

да направят минималната заплата 10 000 евро и готово , всички ще карат нови коли и няма да има проблем

27

Факт

преди 6 години

Годишният технически преглед реално не може да установи дали колата е технически изправна, както явно си мислят много хора. Могат да проверят определени неща и толкова. Според мен ГТП е ненужен и служи само като допълнителен данък за собствениците на МПС.

26

Румен

преди 6 години

Като човек,който се е занимавал с коли, да ви кажа:Километража се манипулира на коли, които са в изрядно външно и вътрешно състояние. И то преди години се правеше. Скъпа кола, нали се проверява в сервиз, закача се на компютъра и всичко показва. Никой не коментира коли по 3 000 лева, на 15 години, изгнили и изтърбушен салон... на 142 000 на колометража.

25

jojo

преди 6 години

И сега остава да се спазва закона...и чак тогава ще се разкарат талигите от пътищата за 2000 лева.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Когато поне 10% от населението може да си позволи по-добри ...

23

Анонимен

преди 6 години

"Войновски отрече да става дума за ски и велосипеди, както настояваше червеният депутат Георги Свиленски, тъй като обикновено те се превозват на специални стойки."НЕ знам за ските, но прости ти трябва едно желязо с извита Y форма, закачено на теглича и колелото набучено так. Единственият варинат, да падне колелото е, ако колата се преобърне, но тогава, на никой не му пука за колелото...