21

Анонимен

преди 6 години

Следващата голяма акция, ще е по преброяване на дивите зайци и с какви продукти се хранят.

20

до 18 и 19

преди 6 години

Тебе още ли не те е преметнал някой на предния капак с тъпите ти продължения на тротоари и мислени пътеки!С овчата ти мисъл скоро ще стане ама ще е късно ..***!

19

Анонимен

преди 6 години

цацко копира некой. що ли ми е трудно да се сетя кой? Ама има още много да се учи.

18

Ужас!

преди 6 години

Непростимо е прокурор да не знае, че не всички пешеходни пътеки са очертани и няма как всички да се проверят "как са направени". Повечето пешеходни пътеки нямат маркировка и са продължение на тротоарите на кръстовищата, както ясно казва закона за движение по пътищата.

17

Пешеходна пътека

преди 6 години

Всяко продължение на тротоарите на кръстовищата е пешеходна пътека и няма разлика в предимството на пешеходците на такава неочертана пътека и на очертана пешеходна пътека, например тип зебра. Тях ще ги "инвентаризират" ли?

16

Анонимен

преди 6 години

АЛА БАЛА ,НАРОЧНО ТАКА ГОВОРЯТ (ЗАГРИЖЕНИ СА) ТЯХНАТА МАМА ТАКА ПО ИМ Е ЛЕСНО ДА В УСВОЯВАТ УЖКИМ СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА ВАС,ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ВИ ПРАВЯТ НА ***

15

Да

преди 6 години

Във Видин няма нито една зебра!

14

НЕ

преди 6 години

По закон пътна полиция се грижи за безопасността по пътищата,да сте чули за уволнени полицай?!на тях все дугите са виновни.

13

Анонимен

преди 6 години

PR акции заради нищожния му рейтинг. Затова обикаля напред назад из страната да си мислим, че нещо върши. То не беше мис Нос, рязане на ленти , подслушване, Момчилград и всякакви глупости само и само да не отговаря на въпросите за цигарената контрабанда и д-р.

12

до кога

преди 6 години

А защо прокуратурата не провери кат пътна полиция да ли си върши работата?,кръв с лее по пътищата а в кат цветя и рози няма наказани.

11

Анонимен

преди 6 години

ne pomnq kolko miliona mu be dal delqn v hotel berlin da obslujva interesite na DPS

10

СА

преди 6 години

Всяка пешеходна на 40 см. легнал полицай и преди,и след нея по още един!!Тогава всичко ще се оправи!!

9

Анонимен

преди 6 години

Абе кво стана в тая държава сумати народ погина няма кой да иде да гласува

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8И 6 е в кюпа.

7

Анонимен

преди 6 години

Цацаров: Жертвите и ранените са повече от статистиката.До скоро мислех че само Бойко може да ръси "мъдрости", засенчвайки Пената, ама явно съм се заблуждавал.

6

Убиват с нова техник

преди 6 години

Преди доста години правихме експертиза на нагло престъпни камери полzвани за зомбиране на водачи с цел Жестоки глоби. КАмерите чрез терористични съоръжения в лични документи и талони на автомобили зомбираха жертви предварително маркирани з а глоби от растояние до 2 000 метра.Водачите облъчвaни с тета вълни нарушаваха правилника точно подадената команда.Не спираха на STOP.Подаден е доклад до главна прокуратура

5

Стамбилария

преди 6 години

Уважаеми господа, аз съм пешеходка , но и карам кола. Моля да обърннете внимание на пешеходната пътека пред Националната библиотека на бул. В. Левски. Имам щастието да живея много близо и ежедневно минавам по този маршрут. Там пешеходците са като стадо.Няма никаква култура на движение. Защо не се направи светофар, което ще улесни движението на колите и пешеходците ?

4

ГАсете фаровете

преди 6 години

Експертите да обърнат внимание на обемно проникващо обсебване на пешеходните пътеки.Вижда с е ясно раздвояване на внимание от на пешеходци и водачи..Има нагло престъпна промяна на Закона за движение по пътищата от 1968 година.Да с е има впредвид, че всички водачи и пешеходци са тежко повредени вкл психично от нагло престъпни скенери и холограми инсталирани на милиони автомобили.Всички водачи са заслепявани от тн"електоржени" вкл от скенери против мъгла НЕЗАКОННО Светещи денем и нощем

3

ЦАкат с камери

преди 6 години

Правилно ТЕрористи на ВЛАСТ Ограбващи милиарди живи евра годишно са сложили тежко терористична техника увреждаща жестоко големи обеми около всички пешеходни пътеки.Обърнете внимание както на камери /забранени от Основния закон чл32 ,чл.29 и чл.28 така и на нагло вредни фотоволтаични скенери маскирани като НЕЗАКОННИ ЗНАЦИ за спешеходни пътеки.Средо един водач на 33 МПС може да убие на пешеходна пътека след ПСи блокаж от СПИН активните бели скенери/облъчвт до 1000 метр а от знака постоянно проме

2

Анонимен

преди 6 години

Интересно с какво ги рисуват тия пешеходни пътеки - с вар ли, с тебешир ли, та се изтриват толкова бързо?