181

ваня

преди 6 години

В тези цифри включени ли са чудесните ни гости *** ?

180

Теодора

преди 6 години

Работещи бедни. Такива сме ние българите. Със смешни заплати по 600-700 лева маааааксимум и с по 2-3 кредита. А шепа българи богатеят на наш гръб

179

Анонимен

преди 6 години

Средно ти трябват поне 1500 лева, за да имаш нормален живот. Прибави деца и по-голям апартамент или къща, директно става поне 2500 лева. В София, цените на апартаментиет почнаха да гонят тези на апартаментите в Западна Европа (да, много общо казано, но схващате идеята). С една "нормална" заплата, ще тит рябват 30 години, да изплатиш апартамент - добави лихвите - скача на поне 50-60 години.

178

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен183 - Това не са точно "квалифицирани кадри" ...

177

Анонимен

преди 6 години

Не знам какъв е недостигът на квалифицирани кадри, като от 2 мес. съм без работа в един от най-големите градове в страната, а в обявите за работа през това време 99% се търсят шофьори, сервитьори и продавачи, шивачи и подобни, а в оставащия 1% се вместват програмисти и "други". Та май недостигът е по-осезаем при по-ниско квалифицирания труд, защото много от хората отидоха да продават този си труд в чужбина.

176

42

преди 6 години

До 180Невежа. Поголовните данъци при османците са били над 30 вида. А да не говорим, че сме били и кръводарители, чрез кръвния данък и османците са ни унижавали и са ни крали жени за харемите си. А за другите зверства и садизъм особено по време на въстания...

175

Mitkyla

преди 6 години

Я чакайте сега да направим една сметка.Значи от 7 025 806 Българи, 5 400 000 са бедните???? Някой бърка и то здраво.Искате да кажете че има 1 600 000 които живеят нормално? Ало информаторите, писачите на статиите мислете малко преди да пускате някакви заглавия дето ги гледа цяла България де.

174

Цветя и рози

преди 6 години

Средства за нормален живот нямат близо 5 400 000 българи. Защо? Защото се повишиха и цените на всички стоки и услуги. Хвърля се само прах в очите на хората. Прави се едно голямо нищо. Народът става все по-беден и по-беден.

173

Пълно с тролове тук

преди 6 години

Прости хора=лесно се манипулират.Заглавието внушава ,че всички са бедни=равни(по-лесно се приема от бг.стадото)+коментарите на тролчетата налазили коментарите,че едва ли не само богоподобни програмисти и др.меки китки трябва да живеят нормално, а другите българи да свикват с мизерията и робски начин на живот като им слугуват безропотно...Получава се защото българите не сме задружни и не се подържаме-вечно има предатели и интересчии.Хорааа....стачки,бойкот,бунтове трябват за да се смени статукво

172

Наблюдадел

преди 6 години

Без училище не става. Ама не с цоциология. психарология и подобни, а се искат инженери, лекари и подобни.. Иначе на минималната, ако и толкова..

171

Анонимен

преди 6 години

Znachi 5 miliona trqbva da minem prez 10 hilqdi adresa za da si varnem otkradnatoto

170

Б.Б.

преди 6 години

Ахаххахааааааааааа матряло реве пак реве пак мрънка пари нямал ....и аз вземам 500 лв заплата ама не мрънкам какво пак мрънкате какво икате какво недоволствате ? Нали магитрали имате !

169

Учител

преди 6 години

"Според официалните данни за заплатите в София средната работна заплата в столицата е 1405 лева, която е с близо 27 процента по-ниска от необходимата." Учителските заплати са 800 лева, т.е. 50 % по-ниска от необходимата. И как да имаме добро образование?

168

До 163

преди 6 години

Баба ми взема 180 лв ,свекърва ми 200 лв пенсия и знам как свързват двата края-с помощ едната от майка ми и баща ми,другата от нас.Да сме живи и здрави и ние и те.

167

До 169

преди 6 години

Шефа на завода яде кюфтета,работника картофи,средно ядат мусака.Еми това е.

166

ДА

преди 6 години

"Според официалните данни за заплатите в София средната работна заплата в столицата е 1405 лева".Така е,защото в София се изчисляват и заплатите на депутати,министри,кметове и всичките им зам-ове!Затова е висока,а иначе софиянец,ако не е IT специалист-взима колкото и другите из страната.

165

Е как така

преди 6 години

Толкова много бедни а ,мола пълен ,отивам на Кауфланд ,няма къде да паркирам,ресторанти ,кафета,пълно,по всяко време коли,задръствания .По празниците опашки по границата,абе септември едва намерихме хотел като ходихме на почивка и то в планинско градче.Не ми излиза аритметиката.

164

г

преди 6 години

то и в САЩ е така - ужким са богати а 54 милиона са на купони за храна и 96 милиона са без работа .... иначе офицялната безработица е 4%

163

Анонимен

преди 6 години

Интересно колко от тия 5 400 000 са гласували за ГЕРБ?

162

@

преди 6 години

До 162, аз лично не те разбрах, но предполагам че си искал да кажеш нещо интересно"))) явно в инжинерната ти мисъл не се ръководи от история и понятието социална държава . а това с 12 в една стая")))) се сетих за филма (12теМаймуни) аууу ама това вече направо ме ужаси"))) божеййй както казва и Солженицин, *Образование ума не прбьвляет*