25

ДА

преди 6 години

До Анонимен"Факт е че цените на таксиметровите услуги в БГ са най-ниските в Европа.Никой не вози за половин Евро на километър...."Друг факт е,че в ЕС шофьора на такси е къпан,с риза,вратовръзка и панталон,не надува чалгата и не мирише,през лятото пуска климатика и е любезен.Хайде пак да се сравняваме,а!?У нас униформата е потник и анцунг.

24

Анонимен

преди 6 години

Аз возя само чужденци.

23

Анонимен

преди 6 години

Абе, що немаше ни един бял таксиджия на тоя протест?

22

Шопо

преди 6 години

Убаво ! Ама и да се къпят чат-пат ! Че в колите вони на пор !

21

Анонимен

преди 6 години

Пфх колко са гнусни тези шофери

20

Анонимен

преди 6 години

До тук с протеста!Аре със здраве и да се изкъпете за празниците

19

Анонимен

преди 6 години

Направи ли ви впечатление как тоя брадатко с белите косми си бърше сополите с ръка и после ги маже по брадата си?

18

Анонимен

преди 6 години

Тоя брадатко с белите косми да си пали колата и да сгъва цирка

17

Анонимен

преди 6 години

За каква методология става дума? Има свободен пазар, неговата методология е единствената точна. След като доходите ни не са като в Европа, защо разходите ни трябва да са като техните. Не е нормално да дадеш половината си надница за да се придвижиш два квартала в София с тази "луксозна" услуга.

16

Анонимен

преди 6 години

Има си пазарна икономика.Всички таксита возят на метан, който излиза в пъти по евтино.Не може държавата да дотира такситата и изкуствено да се завишават цените.Ако има търсене ще има и по-висока цена.Ако няма търсене, значи няма нужда да има по-висока цена на превоза!Изобщо това с тия минимални цени си е направо картелно споразумение с участието на държавата и общините!

15

Смърдящ бакшиш

преди 6 години

Че аз и в момента си изкарвам по 2000лв на месец.....ама искам повече...гледайте си работата

14

ннн

преди 6 години

Какво мучат тези. Смятат горивата като дизел и бензин, а всичките са на газ или метан. Я си направете сметка една метанова(или газова) какъв разход има. Ако бяха зле нямаше да ги има, а те се увеличават което означава, че имат доходи.пп. никой няма да работи на минус.

13

Анонимен

преди 6 години

Цените са свободни в определени граници, нищо не им пречи да си направят тарифата и 1,5 веднага, но ще фалират.Искат с административни мерки да ни съдерат още една кожа тези смрадльовци.

12

До бакшиш

преди 6 години

Няма ние да мислим за децата ти, твоя грижа е. Да си мислил навремето, а и още не е късно да научиш някакъв занаят и се хванеш на нормална работа.

11

Ганчо

преди 6 години

Да вдигнат колкото искат и ще возят само децата си, жените си, любовниците си и колегата сменник. При вдигане на цените за превоз ще наблюдаваме масови мелета на стоянките между таксиджии за клиенти. Смятам, че големите такси компании /които вече приличат на лизингови къщи/ няма да допуснат вдигане на цените защото няма кой да изплаща лизингите. А ако колите са до 5години, шофьорите облечени прилично, няма чалга, мръсотия и липсват помпи и други повишаващи цената приспособления може да се помисл

10

Категоричен

преди 6 години

Бакшиш ли?П.П.След организацията с " частни" бензиностанции тия са най-безогледните мошеници.

9

Хоросан

преди 6 години

Когато спрат да карат раздрънкани бараки на по 10+ години и 500 000км и когато не смърдят като се качиш в колата може и да стане 1лв... в момента и 79стинки са им много!

8

До 9 - бакшиш

преди 6 години

Намери си нормална работа. Нещо с което да си полезен на обществото. Не само да стоиш по стоянките и да чакаш поредния пациент който да обереш.

7

man

преди 6 години

цената се определя от пазара. Да вдигнат на 5лв/км ако искат, бързо ще се регулира от самосебе си. Лично не ползвам таксита често, скоро се регистрирах за СПАРК.БГ, много хляб има в тази алтернатива.

6

Анонимен

преди 6 години

Бакшишите трябва да бъдат намалени като бройка.