26

Анонимен

преди 6 години

АЗ ОБИЧАМ РОМСКИЯ ЕТНОС.

25

Анонимен

преди 6 години

САМО ДПС.

24

читател

преди 6 години

До AndreshkoЖурналисти - перверзници!

23

Andreshko

преди 6 години

Журналистическо прозрение..."В един от тях разследващите открили тиксото, с което той е запушил устата на братовчедка си, след като преди това я удушил". Защо след като я е удушил ще и запушва устата с тиксо???

22

Анонимен

преди 6 години

Смъртна присъда е ОК в случая!

21

Анонимен

преди 6 години

Ако младия мъж е имал любовна връзка с "лелята", майка му няма как да не е усетила нещата и като защитна реакция за да го отърве колкото може, най вероятно ще я топне, т.е., тази теза лесно би се доказала.

20

Анонимен

преди 6 години

До Пророкът ГочоВерно е, братчед.И като им гледам физиономиите, не е трудно да се намерят дъбили и даунове в родата...

19

Анонимен

преди 6 години

Гадно е да гледаш как медиите превръщат трагедията на едно семейство в реалити шоу. Повръща ми се.

18

Пророкът Гочо

преди 6 години

По българското законодателство самопризнанието само по себе си не е достатъчно доказателство за вина. Как в тая наша родна ко...чина като се закучи някой случай удобно се намира някой със странност в характера - я самотник, я особняк, я със отклонения в развитието - малко бой, после сладолед и айде подпис под самопризнанията и всичко е ОК.

17

Анонимен

преди 6 години

e за това журналисти не трябва да се допускат до разследванията. Всяка версия се превръща в новина шок и ужасТ!а полицията има нужда да се научи как да ползва порива на медиите за сензации ... примерно в случая със простреляния данъчен, нито фоторобот, нито снимка, нито кола изкараха ... а сигурно някой го е видял, но да не знае какво се търси.аматьорска работа по всички флангове

16

Шопо

преди 6 години

Кой ,как,защо?Важното е ,че детето го няма...

15

.

преди 6 години

Тази сутрин по телевизията една 'българска' гражданка, на която поради силния 'български диалект' едвам успях да разбера само няколко израза като: "Шъ *** убивам..., шъ *** змерям с камъни на лицето на негу..., само да ми падне на негу..."Явно в по-малките населени места в южна България и пълен мор.

14

Mimi

преди 6 години

Ще ви споделя и още нещо.Болшинството от майките,когато се забъркват с някой мъж,дори и не допускат,че той се сваля с тях,но..........истинската му цел е детето им!

13

Bella 7777

преди 6 години

Това вече не прилича на нищо направо се обърках то не беше майката пък лелята пък сега братовчеда ... Накрая ще излезе че е бащата пълна трагедия ! Който и да е бил няма да върне горкото детенце !

12

:(

преди 6 години

А не е ли правилно всички 'български граждани' със странни имена като: Мимюн, ***, Сунай, Фунай, LG и други такива, при които намирисва на арабско да бъдат съдени по законите на шириата? За кражба ти режат ръцете; за изнасилване - ти режат ... хм...; за прелюбодейство те убиват с камъни и т.н.Да видим тогава, колко от тях ще се наричат 'турци', мюсулмани, и колко от тях ще продължат да имат 'странни' имена и де се опитват и на нас да налагат техните примитивни ценности.

11

...тъжно...

преди 6 години

Това малко прилича на саморазправа по законите на шириата, при които една жена може да бъде обида от баща, брат, съпруг или друг роднина от мъжки пол, 'ако не слуша'. Не бих се учудил, ако точно това се е случило при тези моджи......ни, които за толкова много години не пожелаха да се интегрират и да спазват нормалните човешки ценности в една християнска, европейска държава.

10

вариант 2

преди 6 години

Аз пък допускам, че момиченцето е предупредило, че ще каже на баща си, чак тогава бабата е съзряла голям проблем.

9

Mimi

преди 6 години

Здравейте мили коментатори.Защо никой не допуска,че братовчеда може да е педофил?

8

Анонимен

преди 6 години

г-н Желев, Златко, кажи брат, как точно секазва майката на детенцето Садет или Седат....не че има някакво значение, ама претендирате да сте ЕнтелЕгенти...

7

ъхъ

преди 6 години

До ВарненкаМного си прозорлива за разлика от свекървата, на всички им светна лампичката само на тази женица явно й е уйдисвало булката "втора употреба" да обслужва всички подред. Детето може да ги е заплашило, че ще каже на баба си, понеже татко й е бая далеч. И ето ти беля.