8

Полу Идиот

преди 6 години

До ,doelДокато имаме мислене от тип комунизъм "частника", тази държава няма да се оправи. Едно време Мойсей е водил цяло поколение на път в пустинята, за да забравят робството. Май ще трябва и на нас нещо подобно да забравим комунизма....

7

Ниж

преди 6 години

До Полу Идиотне съм съгласен учителите не са така благослонни да получават същото като и разхайтените връзкари на мама и тати .И това да се толерира от депутатите не е редно.Точно те са облагодетелствани да ли са стигнали точно до това щом са решили да карат по тънката лaйсна

6

,doel

преди 6 години

До Полу Идиотпълен

5

,doel

преди 6 години

часника насита няма

4

Полу Идиот

преди 6 години

С безобразното ни образование време беше някой да обърне внимание и на частните училища, които малко по малко придърпват най добрите ученици. И не си мислете, че частни значи скъпи. И те се стараят да дават стипендии и безплатно обучение на най-добрите. Време е да престанем да делим децата. Без значение къде са всички плащаме данъци. И е нормално частните и държавните училища да са равнопоставени. Но тъй като частните са напред по всички класации почна да не се харесва и троловете се обаждат!

3

Анонимен

преди 6 години

Думи немам

2

ТОВА Е "ИЗТОЧВА

преди 6 години

ЧАСТНИТЕ УЧИЛИЩА ---ТРЯБВА ДА СА НА САМОИЗДРЪЖКА!НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ---ДА СА НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА!ТАКА---СЕ ИЗТОЧВА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ----ЗА ЧАСТНИ ЦЕЛИ И ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА!!!ЧИСТА КОРУПЦИЯ ---"ДЪРЖАВНО ОСИГУРЕНА"

1

Анонимен

преди 6 години

Хайде да се погрижим за частната охрана на родителите им. Те не ползват МВР и трябва да получават държавна субсидия. Те също са граждани на България.