35

Joanne

преди 6 години

Казвам се Джоан, аз съм тук, за да свидетелствам за компанията, където успях да си взема кредита от фирма за доверени заеми със седалище в Индия, опитах най-доброто ми толкова много пъти от друга компания, за да си взема кредита, но без никаква полза , докато не видях тази компания и приложих, аз никога не съм имал вяра в тях мислейки, че ще бъде както обикновено с други предишни компании, които аз се опитах с, но до най-голямата ми изненада, моята сума на кредита е transffered за мен след като

34

kef

преди 6 години

сега ще ги питам vbox7

33

Анонимен

преди 6 години

Хора, моля ви, ограмотете се! Свалете си адблокъри по телефони и браузъри, защото ставате смешни- тоя нямало да влиза тука, онзи- щял да си сменя телефона! Вярно, че българинът има покъртително ниска култура (защото се родил научен и знае всичко), но все пак- прочетете някоя статия в интернет, ограмотете се. С няколко клика блокирате всичко за Бога... uBlock, AdBlockPlus- всичко е безплатно и работи на 101%... Да не говорим колко още опции имате...

32

до 31

преди 6 години

Всички реклами могат да се блокират за минута. Нито е сложно, нито нищо. Не разбирам какви са тези преиначени истерии- да сменяш смартфон за Нокиа с фенерче!? Какво изобщо има общо смартфонът с рекламите?! Блокираш ги и не те интересува.

31

Анонимен

преди 6 години

Склонен съм да се разделя с всяка медия, сайт или социална мрежа, като започне да прекалява. Едно е да има рекламка на банерче, друго е изкачащи сайтове, прозорци, видеа и флашки. Изобщо няма да ми мигне окото да си махна смартфона и да си купя нокия с фенерче. Жалко ще е, но аман от досадни реклами!

30

до някой по-долу

преди 6 години

Аз в днес. бъгъ влизам през телефона или 8-инчовата тухличка и повече от 2 рекламки не ми се показват- и вълка сит и агнето -цяло.

29

Анонимен

преди 6 години

Ако толкова сте загрижени за поверителните данни най-добре е да си инсталирате един сигурен браузър на една флашка и ако спазвате основни правила на ползване , нямате никакъв проблем .

28

Дзъ

преди 6 години

Бравооооо..... мисля, че който развие бизнес услуга с която никога и по никакъв повод да не се показват реклами на потребителя, вкл. в нета и ТВ ще забогатее за броени месеци

27

oт CиднeйAв$тpaлия

преди 6 години

*** че то има ли хора ползващи тва гюмно Хрома?!? Кой би си причинил подобен мазохизъм?

26

Анонимен

преди 6 години

човек без ад блокер е като без *** вече, не смее никъде да мръдне из нета.

25

12822

преди 6 години

В момента интернет е просто неизползваем без адблок, а хората са все по-грамотни технически. Ако не подобрят положението бизнесът просто ще умре за всички, не само Гугъл.

24

men

преди 6 години

всички иновации в браузърите са въведени от опера и въпреки че убиха най добрия браусър който някога е имало - опера 12, и днес пак са години напред от чайкаджиите от ЦРУгъл. а блокирането на рекламките става най лесно чрез хост файлче.

23

Ангел

преди 6 години

Аз и без това съм блокирал всички реклами .Иначе отдавна нямаше да влизам в днес.бг където всякакви глупости ти изкачат.Как не се научиха че натрапчивите реклами само отвращават потребителя към дадена стока или услуга и дори и да има нужда не би я закупил!!

22

Американски прелести

преди 6 години

Най-голямата мрежа за Интернет реклама ще спира рекламите на конкуренцията. Но всичко е точно.

21

Анонимен

преди 6 години

Гадовете си присвояват правото да казват на сайътовете как да показват реклами на потребителите си!! Това е вид цензура. Някой някъде решил и хоп блокира сайта ми, защото нещо вътре не му харесвало. Гнусно. Много гнусно! Подобно на цензурата с "фалшивите" новини. Само те /наглосаксонците/ искат да определят правилата и всички трябва да са им подчинени. Отврат. Смърди та се не трае.

20

Анонимен

преди 6 години

"Пабло Ескобар, ще спре, доброволно, да печели по 60 000 000 долара на ден, като спре да продава кокаин" Ей така ми звучи цялата идея.

19

зь

преди 6 години

A значи ще показва само своите реклами, а блокира чуждите, нагли.

18

Стамат

преди 6 години

До Анонимен"да праща цялата ми брауз история на Гугъл"То само брауз историята да беше... Песен щеше да е!

17

Стамат

преди 6 години

Гугл може да навие Хром на масур и да си го постави някъде!

16

Анонимен

преди 6 години

do 15 Брат, намерих трите черти, но всичко ми е на английски, къде да вляза? Хронология, брат! Мерси предварително. Грам не разбирам английски понеже.