11

Гост

преди 6 години

Еее всеки път различна информация, нали въпросното тиксо, беше намерено в жилището на престъплението само, че в другата стая. Как така сега е открито, около жилището на предполагаемия престъпник. Нещо не се връзват много от нещата. И ми се струва, че нищо не е така, както се предава. Съболезнования на семейството. Нека малкото ангелче почива в мир.

10

Тоя

преди 6 години

Утре ще има нова версия - служителя на еконта, за непотърсена пратка...

9

Турчин Пловдив

преди 6 години

Сигурно е ужасна болка, да си загубиш рожбата по този начин и то причинено от някой който ти е роднина.... Жалко много жалко... Съболезнования на семейството и почивай в мир мило дете!!!

8

М

преди 6 години

Да арестуват и мен,в къщи имам пет или шест различни ролки тиксо.

7

Циник до 7

преди 6 години

Анонимен плазмодий!

6

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 6 години

И аз чета статиите на т.н. "ЖУРНАЛИСТИ" и питам: КОЙ И КАК ИМ РАЗДАВА ДИПЛОМИТЕ?

5

Мнение

преди 6 години

Оставете ни да се приготвим спокойно за наближаващите празници.До сега няма нищо конкретно а се изнасят предположения , този казал, онзи казал на час по лъжичка. Престъплението наистина е ужасно , но все пак имайте милост.Дано убеца понесе справедливо наказание.

4

Анонимен

преди 6 години

родната милиция ни пази! всички, които имат тиксо са заподозрени до доказване на противното...

3

Стеф

преди 6 години

Просто не мога да си представя какъв човек трябва да си за да душиш 7 годишно дете....да го гледаш как умира без да може да се защити.Който го е направил заслужава да умре бавно.

2

Циник до Хамлет

преди 6 години

Пълно с убитаци е колега!С морала на кучешка тения!

1

Хамлет

преди 6 години

Чета коментарите под другите статии. Не мога да разбера защо толкова простаци коментират смъртта на това наистина слънчево детенце. То бива бива, но след като няма какво да кажеш по - добре си мълчи. Ами това на нищо не прилича. Коментарите са повече от отвратителни.