115

Анонимен

преди 6 години

Додо, приказваш наизуст, като всички необразовани пропагандисти. За русия има визи за българи.

114

Жоро

преди 6 години

До USA Живея в САЩ десетилетия.Нашенците като дойдат са ЗАБЕЛЕЖИМИде що можахме се осрахме".Чуя ли българска реч,бягам като дявол от тъмян.Българите в Б-я нямат допирни точки с американският начин на живот.Те не стават да живеят тука.Дори либерална Европа им идва в много.Ако някой иска да имигрира от Б-я е по-добре да иде в Гърция или Русия.Там ще си паднете на мястото и ще се успокоите.

113

Додо

преди 6 години

Блядчици, кумундрели, любители на Казачока и лосиона за вана - за Русия визи няма! За какво квичите тогава, грабвайте чемоданите и на вакзал!

112

анонимен

преди 6 години

нито искам визи нито пари да се махат от балканите и черно море искам мира не воина не желая фалшивите ам ценности убиици по генезис нямаме никакваработа с тях

111

Зозо

преди 6 години

Смешно е руски кьопеци да коментират визите за САЩ.

110

Boston

преди 6 години

много престъпници "изнасяме", затова няма да паднат визите!

109

Анонимен

преди 6 години

ЕС е слугa нa СAЩ и им лиже ..!

108

Анонимен

преди 6 години

Когато всички българи чакащи за виза в американското посолство престанат да се държат сервилно и угоднически и говорят само на български, тогава ще им се увесят носовете на така надутите американци.

107

българина

преди 6 години

изгонете америкаснските посланици от ес и ще им дойде акъла

106

Portugal

преди 6 години

САЩ представляват опасност за Европа и световния мир.

105

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен========САЩ НЕ ПУСКАТ БЕЗ ВИЗИ СЛУГИТЕ СИ. Какво унижение=====А руските слуги - българофоби да не би да посещкавате *** без визи?

104

анонимен

преди 6 години

Бюрократите в Брюксел са васали на САЩ.Толкова ли е трудно да го разберете?Добро утро, селяни прости?

103

Анонимен

преди 6 години

САЩ НЕ ПУСКАТ БЕЗ ВИЗИ СЛУГИТЕ СИ. Какво унижение.

102

Анонимен

преди 6 години

Съгласно европейското законодателство в този случай още през май Европейската комисия трябваше да предложи временни визи за влизането на гражданите на САЩ в Европа, но тя не го стори........................................ЗАЩО НЕ СИ СПАЗВАТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО?КЪМ НАС ИМАТ ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ И ВЕДНАГА ПЛАШАТ СЪС САНКЦИИ.

101

анонимен

преди 6 години

САЩ са колос на глинени крака, скоро ще рухнат, което ще е добре за света и България.Пуснали една печатница за пари, наречена ФЕД, финансират петите колони в страните, които искат да командват и правят цветни революции.Напоследък с безумните си решения дори традиционни техни съюзници като Англия и Франция не ги подкрепят.Но така е - с президенти като Тръмп.

100

Гост+

преди 6 години

Ама, че неприятно. БГ Атлантиците не могат да влязат в държавата майка без визи, а разни там *** нищо чудно да нямат този проблем. Господа атлантици, работете по-усърдно за спечелване на доверието - иначе каква е ползата на България от Вас? Създавате само конфронтация и напрежение.

99

До 100- х

преди 6 години

Е как ги връщат като уж няма визи, откъде ги връщат?!

98

TIRаджия

преди 6 години

Он камионо има бавни и бързи скорости, но има и задна бавна

97

българина

преди 6 години

изгонете американските посланици и цру агенти и сами ще махнат визите същия ден ако ли не визи за американската *** . на предателите децата им да умрът

96

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

НАЛИ , ПУТИН ВИ ДАВА ВИЗИ ,БЕ....ЩО ДА СТЕ НА "2-СКОРОСТИ"..ХА,ХА,ХААА??!!ОТИВАТЕ В пРОСИЯТА .....И НА 1-ВА СКОРОСТ---ПРАВО У СИБИР!АКО , НЕ ИСКАТЕ СИБИР ...КРИМ Е ВАШ!!!НАЛИ , Е РУСКИ , БЕ.....АЙДЕ ,БЕГАЙТЕ ТАМ!ЗА РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ ---НЕМА САЩ!!!!СВИКВАЙТЕ!!!!