10

варангел

преди 6 години

факт е че и да не ползваш парно след като по тръбите ти в апартамента минава топла вода за радиаторите на горните етажи то и твоите стаи се отопляват макар и малко да е това.И за това малко отопление плащаш за двустаен апартамент 25 лева на месец.

9

Анонимен

преди 6 години

Баце ако е гледал контрола моя колега за пет години няма да има забележете само жип бмв коли незнаино колко жена и любовн ица и да издържа и двете семеиства баце поогледаи контрола че не ми харесва работата вирна нос и зе да се занимава с долнопробни глупости мисля да го потърпя още малко и да го дам да го видя колко е редове. щото моя от сутрин до вечер блъска с една кола пък тоя как забогатя не знам *** е време икономическа полиция да си гледа работата

8

Алекс2

преди 6 години

Не си права Майче ! Що така избяга ог 100 годишната партия ? На кой остави червените бабета ? На Баце ли ?

7

АТАКИСТ

преди 6 години

до 7 Има много хубави места по света, но я само да видим как като си продадеш панелката с ТЕЦ и ще си вземеш същият апартамент в същия квартал без ТЕЦ? Какво ли пък остава за друг имот!

6

Анонимен

преди 6 години

Когато Синдикати и Инспекцията по труда се правят, че не виждат несправедливостите в частния сектор, редно е някой друг да се заеме с тях.

5

Фкдсшт

преди 6 години

Обмудсуоманката

4

АТАКИСТ

преди 6 години

до 3 Търсенето, Никъде в света го няма това- да не ползваш услуга, но да плащаш за нея, както НА Топлофикация с нейната сградна инсталация. Никъде!ЗАПОМНИ ГО ДОБРЕ, ЧЕ ТОВА СА РЕКЕТЬОРИ И ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ТИ КУПИ АПАРТАМЕНТА И С КОЙТО ЩЕ СЕ" ВЪЗПОЛЗВА" ОТ УСЛУГАТА НА ТИЯ РЕКЕТЬОРИ.

3

АТАКИСТ

преди 6 години

до 3 1 Милион домакинства плащат сградна инсталация. Та к'во искаше да ми кажеш?

2

АТАКИСТ

преди 6 години

Кюстендилската сливова, кога ще махнеш такса "Сградна инсталация"? Нали това ти беше едно от главните обещания, когато стана Омбудсман? К'во ми говориш празни приказки в момента и замазваш обещаното от теб за народа?

1

Анонимен

преди 6 години

Възхищавам се на тая персона..