15

Анонимен

преди 6 години

Тефал мисли за всички , МВР дебне всички, кой дебне МВР -то ?

14

Анонимен

преди 6 години

Полицаи с късоцевно оръжие и движещи се полицейски КИА с пуснати светлини.Това ли е респект бе Радев?Тези корейки с тези ужасни лед светлини са много дразнещи.Кой взе парите за тия скапани коли?Смешници.Никой не му пука от полицията.

13

От чужбина

преди 6 години

кви са тия тестове за наркотици и др амфетамини??? тука никой не взима верно ,англия е все пак и са консерви ама такива проверки са ШИТ! първо си оправете пътищата ,маркировки ,осветление ,особенно нощни знаци!!! после сложете тук там Свестни патрулни полицай ,а не дебели шибеци!!!!

12

Щирлиц

преди 6 години

Кога "празнично" ще спрете да бълвате недоучени шАфьори?Нали се пъчите с евро.ейско председателство,бълвайте европейски шофьори,другари герберасти.

11

Анонимен

преди 6 години

А кой ще дебне МВР? На Мафията Мафията? На кръстника кътника на кръстника?

10

Анонимен

преди 6 години

Пожарникарски акции.Цялата държава така се управлява..........пожарникарската.

9

ох охо

преди 6 години

До 5 :До колкото съм запознат ,теста за наркотици лови до 30 часа след употреба в зависимост от това каква ти е хигиената.За мен това също е пълна глупост ,защото реално наркотик като кокайна например има ефект примерно до 1 час + 1 да кажем отгоре,но на теста ще го покаже дори след ден-два,което е найстина малoумщина на родните полицаи и нов метод за взимане на по-големи рушвети.В чужбина такива тестове се прават,само ако има найстина основателна причина,а тука го правят по инерция вече.

8

Каруцар

преди 6 години

А за пийнали магарета ще проверяват ли , защото моята магарица обича да си попийва по празниците.

7

Анонимен

преди 6 години

Арестуван е Волен Сидеров в Норвегия,пияният сидеров е спрян за ротинна проверка след което дрегера е показал 2,87 промила ,грузят го 2 години затвор

6

Анонимен

преди 6 години

Полицаи с късоцевно оръжие също щели да всяват шок и ужас. Ало ако мислите че с това ще ни уплашите сигурно ще трябва да ходиме при някоя ромка да ни бае от страх! Още ли не са разбрали тези селянчета че респекта умря заедно с униформинте им които са като на погребални служители? Респект всяваха милиционерите със самото си поведение обноски и униформа. По времето на бай Тошо във всеки един живееше по един милиционер. Само като видехме милиционер и не само респект но и страхопочитание изпитвахме

5

Анонимен

преди 6 години

Дрогирани,хахахаха.Знаете ли каква е далаверата ,цялата измаме ,че ако преди два дни си пушил трева или си взел амфети ,дори на третия ден ако те спрат ще си покаже на теста,и от там глоби,арести,отнемане на книжки.хахаха и пълнене на бюджета,това е играта

4

ДИДО

преди 6 години

СОРИ АМА ЩЕ ИМ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ. ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИЧКИИИИИИ.

3

Анонимен

преди 6 години

Ще захлебват клесавците, то на една заплата кара ли се. Жени, деца, любовници, лов, риболов, пара трябва ей.

2

Анонимен

преди 6 години

Борбата за чупене на *** е епична...

1

МТ

преди 6 години

Нека следи,това им е работата .Вчера пътувах от София към Плевен ,еми то никой не спазва знаците ,при снеговалеж и заснежена -мокра настилка при ограничение 70 то те "майсторите" карат с 100-120 км .