50

ЛЯВ

преди 6 години

Ох, кеф.Браво на украинската фирма. Плевнелиев пак да награди Порошенко.

49

относно корабите

преди 6 години

Фирмата "Делфин" е "близка" до Домусчиев корабостроителница! Дому са отмъщава за това, че го осъдиха дето наряза на скраб всичките кораби на БМФ, който той "купи" навремето на безценица с компенсаторки и политически чадър! И после се изтъпанчва по ТВ да приказва, какъв бизнесмен бил....

48

Я, па Я

преди 6 години

Ние нямаме армия. Това стана ясно още през 1997 г. когато комунистите обраха страната и народа и не се намери един генерал да изкара танковете и да разстреля цялата политическа продажна ***. Ако имахме армия сега в тоя момент вече трябваше да тече преврат и да се търкалят политически глави по жълтите павета. Фуражките обаче си траят, грам кураж нямат под шапките.

47

Анонимен

преди 6 години

ШКЕМБЕ ВОЕВОДАТА ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА.

46

стига се плюхме бе

преди 6 години

Откровен саботаж на Киев! И е абсолютно недопустимо това да минава ей така! няма никакво значение, кой е опозиция и кой не, отбраната на страната се блокира от чужди интереси!

45

Бръчков

преди 6 години

На тоя *** Карапродажнов ще му гръмне копчето .... Помни ли си обещанията ? Хамелеон продажен !

44

GSX-R

преди 6 години

на династия Стоянови явно им е изпаднала по-изгодна схема. все пак те са водени само и единствено целта, печалбата да е за сметка на всичко, включително и работници. Добре че подкупните служители на Комисия по труда си затварят очите за издевателствата които стават в тоя Делфин...

43

До 47

преди 6 години

Ти си лидера на Гюптите аре сега бързо да се информираш в гугъл какво е "Гюпти" , приятно забавление хахаха.......

42

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Драгане, Президентът с тази писта дето я е лиснал акана льотчик - комсомолски удърник!

41

@@@@@@

преди 6 години

УВОЛНИ КАРАКАЧАНОВ СПАСИ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!!!

40

😈&#1

преди 6 години

Тоа намръщен дебел охранен Нерез от румънското Русе като го видя и ми се повръща , кой глупав Министър го вкара в тва Министерство , срам и позор за Армията

39

Драган

преди 6 години

Каракачанов, вкарай се малко във форма ! Виж на какво приличаш, военен министър си, какъв пример даваш с тази фигура ? Виж президента !

38

военен

преди 6 години

че то армия неостана бре., никой не му се бачка за 600лв

37

Смешници

преди 6 години

Да ви пикам на законите, една фирма обжалвала, все едно става въпрос за доставка на тоалетна хартия, а не за доставка обслужваща националната сигурност.Ако утре не дай си боже стане война и същата украинска фирма обжалва доставката за нашата авиация, какво ще правим?Да излезе и да отговори тоя тумбак, наречен военен министър.

36

Idealist

преди 6 години

То хора не останаха в България, за какво ни са кораби и самолети. Кого да пазят?Управляват ни некомпетентни хора. П--ци в комбинация с и----ти!

35

Анонимен

преди 6 години

Два кораба,три самолета хахаха евах ви армията,какъв е смисъла от два кораба и ътри самолета -Москвич

34

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

"Партизанин за бой се стяга, мята прашка през рамо.... ". Това е българино, като не ти харесва Сибирь те чака с отворени обятия. Ама не щете Сибирь, ама джугате на западни смартфони и все гледате в паничката на запада. Добре ли плащат? По колко кАпейки или ви плащат в омразните гущери!?

33

Анонимен

преди 6 години

Някой спомня ли си още че сме в НАТО? И какво от това? Със всяка изминала година отбраната отива на по зле. Явно на "съюзниците" им е все толкова. Не са разчитали на нас и сме повече за масовост.

32

Анонимен

преди 6 години

От *** какво очакваш парламента гъмжи от гьотверени ...

31

Анонимен

преди 6 години

Този тумбак поне да им вземе по кутия пиратки да имат в раниците. Само с кражби и комисионни е така.