33

Анонимен

преди 6 години

"Нека всякой брат наш да чете, да помни,че гърците са люде хитри, вероломни"И.Вазов

32

Анонимен

преди 6 години

Византия не е Гърция. Гърция е била част от Византия. Иначе съвременна Гърция е далеч по-напред икономически от нашата скъпа мафиоландия. Майка ми скоро ще получава соц. пенсия в Гърция 360 евро. Колко ли е социалната пенсия в БГ?

31

Анонимен

преди 6 години

Византята си живеят живота, уж в криза, по цял ден чупят чинии и играят сиртаки. На работа в 10 часа, 1 час кафенце и в 4 си тръгват да се подготвят за нови фиести хехеее нали Майчето Меркел плаща сметката катъ се е родил гръка евреина много е пракал!

30

Тинев

преди 6 години

До Hafen die WahrheitКато са я фалирали 5-6 пъти държавата и какво? НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ли? П.П.Не се прави експерт. Жалък си. Явно си от сюрията която се избива да лиже г**овете на сегашните ПРАВОИМАЩИ!Парвенющината е модерно положение в България и ТЯ не може да скрие истината:КАКВИТО И ДА СА, ХИТРИТЕ ГЪРЦИ ВЪРТЯТ, СУЧАТ НО НЕ РАБОТЯТ И НА ИНАТ СИ ЖИВЕЯТ ОХОЛНО.А ти, жалко човече се пъни да ни убеждаваш: ГЪРЦИЯ - няма такава държава - ФАЛИРА!!!

29

х

преди 6 години

"демокрацията" и убийствените данъци вървят ръка за ръка В България индивида от неизяснен етнос - Иван Костов ни сложи ДДС, по време на лошия комунизъм ДДС нямаше !Обяснението беше че видите ли по образ и подибие на запада трябва да си направим централна банка а за това трябват пари и се налага да плащаме ДДС

28

Румен

преди 6 години

до 23 !Гръцките пенсионери не ги жали!Минималната им пенсия е 490 евро!Тука е толкова в левове и то заплатата!

27

АНТИ

преди 6 години

Не са виновни хитрите и лукави гърци,че тук *** се самоизяждат вусловията на свободия !

26

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Отидете питайте в Петрич, когато на гръцките фермери да не им плащат наполовина селскостопанската продукция от ЕС, какво правят. И после викайте, гръцките домати и краставици наполовина по-евтини. Никой не им е длъжен!

25

Анонимен

преди 6 години

До РуменА то ние не ходим в Гърция ката ден !?Или викаш ние ходим там, че на гърците им е жал, че мрем от глад и ни дават без пари?

24

Румен

преди 6 години

Какви глупости пишете?Две седмици в България се пише за здравнста каса,далавери за милиони и какво?Оп 500 милиона наливат допълнително!Егаси грабеж и чудо и всичко мълчи като нямо!

23

Анонимен

преди 6 години

Освен, че ДДС в Гърция става 24%, от 01.01.2018г пенсиите се намаляват със 17,2% .Гърците ще ни посрещат с хляб и сол още на границата като ходим на почивка по празниците.

22

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Тинев, Много ти се чини, ама гърците са чисти ***. Знаеш ли, че от 1860 година до сега, гърците си фалирват държавата 5-6 пъти! Аз съм човек с достойнство и такива практики са неприемливи за мен! Иначе гърците са много горди с историята си и си мислят, че само заради нея някой им е длъжен да ги хрантути! Добре е човек да познава историята си, но историята само по себе себе си не храни.

21

Румен

преди 6 години

Гърция не можем я стигна,те да тичат срещу нас и ние срещу тях!Чета само глупости по платени новини против Гърция!Който е ходил знае истината!И за Румъния същите лъжи,пък да 50 години напред от нас!Цяло лято прекосяват цяла България,да ходят в Гърция на море!Само хубави,нови коли,пътуват по 5,6 заедно!

20

Тинев

преди 6 години

ЕДНОВРЕМЕШЕН виц:Нашенец ще ходи до гръчко. Извикали го на ЕДНО МЯСТО и му казали: Внимавай какво ще говориш като се върнеш.Върнал се той и заразправял: Ужас, ужас, ужас, ще измират. Ама разбрали май, че ще измират и като....живеят мама му стара, живеят, от пиле мляко само не видях.П.П.Що ми се чини, че гърците пак си живеят?А виж, ние май наистина ще изпукаме при такива управляващи!

19

до оня селяк

преди 6 години

Българките които обгрижват гръцките пенсионери не ги мисли.Повечето са си много добре.Взимат най малко 500-600 евра.Пращат на децата в БГ.В събота и неделя всички по българските капанчета с компании,пият,ядат и щракат с пръсти на най новите чалга хитове като 18 годишни.Имат си всичко,живеят си добре,ходят на шопинг и екскурзии.Не ги мисли тях,българските жени не са толкова ***,знаят си играта.

18

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Който поназнайва немски.. Изпълнителката е много известна в Швейцария има дует с Ал Бано Francine Jordi - Tanz Alexis Tanz! Това е един от хитовете ѝ!

17

До 8-Дедо Мъди

преди 6 години

За теб Гъция е Солун ,Касандра ,Ситония,нали? А на юг явно не си бил и по островите. ,,Доматье и сиренйе"всички си зимаме ,ама не може да издържи на разходката на юг.Колкото София не е България,така и Солунският вилает/Егейска Македония /не е Гърция Така че помисли за ,,шмайзеро",,,Цел живот" ли ще си у това къще.Па ако ти е гот бъди си ,ама Гърция има и друго лице

16

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Цялата икономика на Гърция е един голям балон, напомпан с нереални приходи и разходи! А границата на мироглед на самите гърци е ръбът на чашата с узо! Нереални заплати, спрямо заработеното, цели семейства с по двама трима в работоспособна възраст, живеят от социални помощи. Таверни сертаки чупене на чинии и аху иху на гърба на немският данъкоплатец. Затова гръцките стоки и услуги са евтини, защото са субсидирани с големи заеми! Затягайте коланите,, мързеланковци!

15

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте за гръцките острови!Те са ГРЪЦКИ а не български.Всъщност колкото и да поскъпва пак ще ходя ТАМ и никога на лайнеморие в Бокостан.Там ще харчим парите.Там ще плащаме данъци.Никога в Бг за да ги краде банкянската мутра.

14

Анонимен

преди 6 години

Голям праз, 2 евро за литър... Колко пъти съм ходил на Тасос, и никога не съм зареждал! Винаги ми стига резервоар да ида и да се върна! И 34% да стане ДДС цените няма да мръднат, гърците никога не дават фискален бон. *** и през новата година ще пропусна....