11

Анонимен

преди 6 години

За мен Спортист номер едно е Боян Петров!

10

Анонимен

преди 6 години

Trqbvashe da mu dadat 10 000 leva za da si kupi bilet za parva klasa i da doide na nagrazdavaneto. Organizatorite mozeha da se obadqt na Nikol i tq shteshe da go nakara da doide za nagrazdavaneto. Nqma po golqma nahrada ot tova da te izberat za sportist na rodinata. Oshte poveche izstradala rodina. Sramna rabota haskovska

9

Възрастен

преди 6 години

Правилно Григор е първи ,но българскияг спорт като цяло си е в криза.И то е защото младото поколение не е научено на як труд ,какъвто е нужен в спорта.Натовариш ли го малко и почва хленчене ,викане на родители,хулене на треньори и ,,права на детето" За това всички са силни само пред клавиатурата и във форумите.Вижте се във всички сайтове-95% са млади хора и ученици-с грешна самооценка и липса на амбиция.От кога не сме имали св.шампиони и се чудят кого да наградят.Ами то няма кой,????

8

Пълен срам

преди 6 години

След напълно заслуженото първо място на Григор Димитров-надолу бе пълна порнография! Някой ,дето играл във всички мачове на Барса по баскет/ама не казват, че има по 3-4 мин. на мач/-на 6-то място! А тази, която спечелила медали от Световна купа-на трето! Световна купа НЕ Е световно п-во, във всяко село може да се организира световна купа. И стана ясно от спонсорите на гимнастиката колко пари са привлечени и колко ли са стигнали до момичетата. Но Олимпийските спортове трябва да се толерират!СРАМ

7

Анонимен

преди 6 години

Браво! Заслужено е!Българин е той драги 5,но ти май не си завистливецо.Дребна душа с дребен мозък и дребни мисли на неудачник.

6

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да спечели Mind Control. Това да победиш китайци на Dota 2 е много трудно, но явно тези журналисти са любители на тениса. Жалко е чение феновете неможем да гласуваме. Познавам много хора които щяха да гласуват за Mind Control.

5

Анонимен

преди 6 години

Можеше поне да уважи България като дойде да си получи наградата.Видя се колко е българин. Дори във видеозапис сричаше българския на ниво бежанец.

4

Анонимен

преди 6 години

Григор е напълно заслужено номер 1. Питам се обаче как така онзи алпинист и протестър стана номер 3? Изобщо алпинизмът от кога е спорт, това не е ли просто хоби?

3

Анонимен

преди 6 години

Браво на него и всички отличени

2

Анонимен

преди 6 години

страхотен е Григор

1

Анонимен

преди 6 години

Браво!Супер е!Гордост за България!