43

анализатор

преди 6 години

Да ги видим БГ-патриоти от ОП:Атака-проруска партия;НФСБ-прозападна , антируска партия;ВМРО-македонски националисти.Трите партии са като орел, рак и щука, няма ли кой да му каже на Юнкер?

42

Анонимен

преди 6 години

ПРИ ТОВА, КАТО ПРЕГЛЕДАТЕ ИСТОРИЯТА НА ВМРО ШЕ ВИДИТЕ, ЧЕ ТОВА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ФОРМАЦИИ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.

41

случаен

преди 6 години

ХДС е партията на католиците в Германия, за какви СОРОСКИ глупости се дуднат тук ..

40

Солидарношч

преди 6 години

Юнкер се прави на ларж с австрийците, защото са от една партия с Курц - ЕНП. Я, как обърна дебелия край на поляците, защото ги управляват консерватори, т-е- не от неговата партийна боя люде

39

ний сме си виновни

преди 6 години

Станахме роби на соросо ***, ционисти, ислямисти, османисти и обикновени комунисти...

38

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Такава е политиката на Западните страни, източноправославните християни сме им врагове, но разбира се, не го казват официално.Толерират се двете турски партии в България - ДПС и ДОСТ, защото Западът(Англия, Франция и САЩ) не иска да има силна България.

37

Анонимен

преди 6 години

Защо една етническа партия, която защитава интересите на мюсюлманската върхушка не е крайно-дясна, а коалицията от партии, коите се борят за онеправданите и издържащи всякакви мюсюлмански и неработещи индо-шведи е обявявана за крайно дясна. Защото мюсюлманската партия крещи по мегафона : "Българските патриоти са крайно-десни"? Затова ли маскарите патриотите? О неразумни псевдохристияни от Брюксел, защо повтаряте лъжите на мюсюлманите? Щом си мюсли, значи не лъжеш? Върха на простотията.

36

anonymous

преди 6 години

Това разделение на леви и десни партии е много относително и фалшиво, то е за простия народ, за да могат социолози и политолози да лъжат и да печелят пари.

35

anonymous

преди 6 години

Кой е казал на Юнкер , че ОП-НФСБ, Атака и ВМРО са крайно десни?Тия 3 партии са като орел, рак и щука, има големи разлики между тях.

34

ха

преди 6 години

Защо един Българин ще мрази ЕС и ще иска България да излезе от съюза?България единствено печели от ЕС.Преди да влезе в ЕС България беше фалирала държава,нямаше работа и пари.Българите бяха като бежанците,бягаха за Западна Европа като разчитаха на трафиканти да ги прекарват с бусчета,камиони и квото се намери.На тези трафиканти се плащаше с долари,но избор нямаше,в България беше мизерия.90 процента от напусналите България,са от времето преди да сме в ЕС.Така беше едно време.

33

Евролюб

преди 6 години

Нашите патриоти не са крайнодесни, а обикновени тарикати. Те нямат никаква идеология. Дори на последния дебат в Европарламента за приемането на БГ и Румъния в Шенген, те говориха с проевропейските партии, че трябва да ни вземат, а не с крайната десница, че Шенген е отломка от миналото. Юнкер им прави голямо евала като ги легитимира като политически формации. Жалко

32

муспи

преди 6 години

В България явно крайната десница е на власт, защото не допуска да изтичат бежанци на запад, даже си искат от Меркел тези дето са се изхитрили да избягат! Такава дясна партия се признава не само от австрийците, но и от Брюксел. Ашколсум на вожда им БББ (Бойко Борисофф Безсребърника)! Алах абкар и яхве таман!

31

Polska

преди 6 години

Народите на Европа се събуждат, а вълната от десни партии залива континента. Брюкселските зелки ще се съобразяват с десните патриоти и хоро ще играят ако трябва. Постепенно ще се свърши с пълненето на Европа с диваци, гейценностите, антихристиянската риторика, феминизма, многополовите глупости, левичарщината, отхвърлянето на семейните ценности, промотирането на дрогата и к...валъка... общо взето всичко сатанинско, чиято цел е да унищожи Европа ида кара белия хетеросексуален човек да се мрази.

30

пп

преди 6 години

Нали правителството на тиквата не беше дясно? Сега приятелят на сикаджията ни дава за пример - в Австрия като у нас - десни с крайно десни.

29

Анонимен

преди 6 години

Дааа, в ЕС вече няма помен от някакви идеали. Ако ще фашист да е, комунист да е...важното е далаверката да върви... Изключително безпринципни хора!

28

Игнажден е!

преди 6 години

Да се внимава точно днес да не ни полазят през границата нелегални емигранти.Динко къде е?Пазете границата!

27

Анонимен

преди 6 години

Treniraj, Junker! Skoro shte ti se naloji da rabotish samo s nacional-socialisti:) Malko po-kysno shte zaemesh otdavna zaslujeniq post na zatvornik v Buchenwald

26

Вуте

преди 6 години

До: 23Я па да нема?!

25

Един българин

преди 6 години

До: номер 19Ти правиш ли разлика между патриот и националист?

24

Анонимен

преди 6 години

БРАВО ЮНКЕР! ЧИСТИ ЧЕРВЕНИТЕ ***.