10

До 9

преди 6 години

Тези пари трябва и да се заработят. Някой трябва да ги изкара, а българина е уникално мързелив и непруодуктивен В нашите университети има всичко друго но не и специалисти по нещо си ;)

9

Анонимен

преди 6 години

Минималната заплата трябва да стане 1000 лева, а заплатата за специалисти от университети - над 3000 лева за да има нормален живот в тая територия, дето я мислим за държава.

8

Анонимен

преди 6 години

Ами те гърбавите увеличиха вече всичко предварително.Някои стоки до 40%

7

Анонимен

преди 6 години

Абе скивай цените при сегашната минимална и си представи какви ще са ако минималната е 900лв.. хляба ще е 2.50лв яйцата ще са 70-80ст.В която и държава да работиш и колкото и да е минималната заплата то тя едва ли ще ти е достатъчна за нормален живот

6

безпартиен

преди 6 години

Чист комунизъм е някой да определи заплащане на труд без да носи отговорност дали този труд е изкарал парите за заплатата!

5

ПЕТЯ

преди 6 години

По време на утрешното си редовно заседание в парламента депутатите ще разгледат проект на Постановление.............Петя, депутатите не приемат постановления, приемат закони.Постановлението ще го приемат министрите на заседанието на Министерския съвет.

4

anonymous

преди 6 години

Минималната заплата трябва да стане 800 лева, а заплатата за специалисти от университети - над 1500 лева за да има нормален жовот в тая държава.

3

БИТкойн

преди 6 години

....издирват ни!....

2

Анонимен

преди 6 години

Къде са откраднатите биткойни???

1

Нестор

преди 6 години

С две изречения - Дъра бъра, два чадъра.