35

Мишо500

преди 6 години

През зимата вършете доста работа.

34

Христо_Биши

преди 6 години

Ползвам го от месец, Много добър

33

Jojo

преди 6 години

А мения за ProEngine Ultra? Брат ми каза, че е чул хубави коментари.

32

Ivan_pet67

преди 6 години

Аз ползвам една добавка Millroad и много добре действа на колата.

31

Анонимен

преди 6 години

Като си идвах с колата изгорих 2 резервоара дизел и разлика не усетих с този в Европа. Един приятел каза че при коли на газсе усеща повече.

30

Плацебо ефект

преди 6 години

На 5 тона гориво 1 л. добавка - това се сипва в горивото за да стане "премиум", а всъщност е търговски трик за оправдаването на по- високата цена.Съвсем друго си е да си гупиш добавка и да я излееш в резервоара - а не някакви си молекулки...

29

Анонимен

преди 6 години

90% от горивата идват от един производител и са пълен ***

28

Анонимен

преди 6 години

Карам едната кола само на бензин, а другата на газ. Обиколих всички бензиностанции във Варна и мога да кажа, че най-добрите и бензин (А95), и газ са в Ромпетрол - колата дърпа повече и е по-тиха. За дизела нямам наблюдения. Взех си и карта за намаление, та ми излиза на кантар с Марешки в ценово отношение, а при зареждане през уикенда, отстъпката е дори по-голяма.

27

...

преди 6 години

Колата ми е ретро 35+ год, бензин и си нямам и на идея какво пише на капачката и, но много оценява високите октани от 98 нагоре просто се държи уникално като мощност, икономия и шум. Нямам кураж да пробвам нещо съмнително не, защото няма да го прокара, а защото ще се измъчи.

26

Handel

преди 6 години

Има огромен смисъл... за собственика на бензиностанцията.

25

Пепи

преди 6 години

И оше нещо да ви кажа.Там карах - в Испания,рено клио 1,4 бензин.Даваше по документи 5,2 извънградско.След близо две седмици проучвания на трасето - от работа до вкъщи,разхода спадна на точно 5 литра на 100 километра. Преди два месеца си направихме следния експеримент - сипах на сценика 1,6 16в автомат,бензин до горе - от марешки.И до калотина и обратно - 3 пъти.Даде разход колкото пише в аутодата.Тъй че всичко е до стила на каране.

24

Без име

преди 6 години

Всичко в тая държава освен природата ни е л...на.Бих заредил по хубаво гориво,но като знам че в тая държава друго освен простаци и тарикати не вирейй,как да стане?

23

Пепи

преди 6 години

Дали сипвате българско гориво или западно - френско и предимно испанско - все тая.Това са митове че на запад имали по добри горива.На колегата пасата в бг му харчеше 5-6 нафта.Пасат комби 2001 година.Отидохме с него в Испания за 6 месеца.И там му даваше същите показатели.Същата динамика.Тъй че недейте вярвайте на тия глупости.Или отидете и сипете гориво в Гърция или в Сърбия - без виза са.И си засечете колко километри ще минете с пълен резервоар.

22

пъпеш

преди 6 години

Абсолютно има разлика и не само премиум гориво, но и дали е от шел или на *** бензиностанцията. Гумите много разлика няма. Като знам, че не са нови и не се правя на състезател и соазвам дистанция нема проблемо. Кау на и с нови и сатри си е ***.

21

Анонимен

преди 6 години

Карам нов дизел, закупен от местен представител, сега е на 30 к но не е от най-скъпите коли. Определено има разлика между алпин дизела на омв и обикновената нафта, в полза на премиума. И като разход, динамка и шум. Не ме бъркат 5-те лева разлика на резервоар, къде не отишли.

20

Анонимен

преди 6 години

Над 70% от автомобилите, които се движат по републиканската пътна мрежа, няма да минат преглед в която и да било друга държава от европейския съюз!Катастрофирали автомобили; автомобили, сглобени от три други автомобила, такива се носят по нашенските автокъщи!Да спрат всички трошки от движение, да задължат всички автомобили да са с гуми с DOT не по-стар от 6 години, та тогава да се хващат и за горивата!

19

Анонимен

преди 6 години

По едно време слагах от скъпия. По някога се получаваше по нисък разход и като цена на километър нямаше разлика от обикновения. Обаче понякога не се получаваше така че спрях да зареждам от скъпия. То с гориво от различни бензиностанции на една верига пробега на колата е различен. Или лъжат с качеството или с количеството а най вероятно и с двете

18

Анонимен

преди 6 години

Качете една статия затова колко важни са хубавите и нови гуми, искам да се посмея пак с коментарите как *** обясняват, че няма нужда от хубави и нови гуми, едни галошки Мишелин, произведени през 2005 година и закупени за по 25 лева парчето от OLX вършели същата работа :D :D :D :D

17

Анонимен

преди 6 години

Golf 7 TSI на 175 хиляди километра е в момента, зареждан още от закупуването си само с обикновен 95 от Лукойл и много рядко пак с 95 бензин от Шел и Ромпетрол!Не е пълен лукс качество бензина ни, ама не е и такъв ***, какъвто се мъчите да го изкарате!

16

Анонимен

преди 6 години

Нафтата в България е кофти като цяло, въобще не знам защо си купувате нафтови печки...Икономисвате 5-6 лева на 100 км, но като се прецака нещо, ремонтите са в пъти по-скъпи!Бензинът си е бензин!