11

Европейка

преди 6 години

Искам десните да станат по-умерени,да си изгладят различията и да станат най-силните партии в Европа.След това всички,които искат шериат да заминават в шериатско.

10

Анонимен

преди 6 години

мадам Лепен да си каже откъде и се финансира партията и да не се прави много много на "дясна".

9

Иво

преди 6 години

Какво е "джимхана", бе ***? Ще започнете ли да пишете разбираемо? Бях спрял да чета днес.бг....сгреших,че влязох отново!!!

8

Стамат

преди 6 години

Антисемитизъм навсякъде!Доживяхме :-)

7

не хваща дикиш вече

преди 6 години

Тези приказки навсякъде и постоянно ги слушаме, обаче са фейк.... ..Всъщност, ислемистките, соро соидните и ционистките партии и идеологии са много по-крайни, екстремистки и опасни за цивилизацията! Крият умело зад такива манипулации! Маскирали са се като либерали, неолиберали, НПО-та, бориз за "права и свободи" и прочее стръв за 80%-тните! юпримери, колкото искате и у нас...

6

Хм

преди 6 години

Вместо да се тюхкат,че крайната десница(доста условно понятие) напредва,традиционните партии да се замислят къде сбъркаха и да вземат мерки!Ако не го направят,някой ден ще заминат в небитието.Недалновидната им политика води натам и никакви законови номера няма да помогнат!Съвсем са загубили връзка с реалността и живеят в други времена!Върви война на цивилизациите и за загубилите няма да има място под слънцето!Редно е белите хора да се обединят,иначе спукана им е работата!

5

Анонимен

преди 6 години

До 2! Скрий се охлю бохлю русооюхлю.

4

Патриот-майтапчия

преди 6 години

До ТракторМа не виждаш ли, колко са красиви...финансово;)Гласувай за тях!Немедленно!

3

Трактор

преди 6 години

Ако бяха малко поне симпатични бих гласувал за тях, но с тия отвратителнии физономии до никьде няма стигнат!

2

Анонимен

преди 6 години

За всяко действие има съответното противодействие. Ляволибералите просто прекалиха с изцепките си. Фейк нюз, безконтролен прием на ислямисти и трерористи от БИ, заплахи и съд срещу инакомислещите, некадърна външа и вътрешна политика... Великобритания не издържа и си тръгна. И други ще последват! Лудата Германия за пореден път съсипа европа! Проклето племе! Този път обаче Европа няма да може да се възстанови. Това вече е изхабена цивилизация, като Рим през 4 век. Сенилна старица!

1

Тълкувател

преди 6 години

Откакто крайната десница почна да става "незаобиколим фактор" (нъл тъй?), крайната левица почна нещо да линее и току виж, съвсем умре...Що тъй?Ми много просто - едните преляха в другите.