66

айде сега

преди 6 години

До Анонимен 66То оставаше и това зомби да е 35 години във властта!..

65

Анонимен

преди 6 години

Що сте толкоз смешни- плювню освен жълтите новини другаде не може да бъде водеща топ новина! Виж Живков е друго нещо -той може да води класациите за най-добър държавник още 100 години! Сравнението ви е просто с разлики като между небето и земята!

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66 Зщото не можем да боядисаме това което Т. Живков е построил и което е остана неразрушено ли ? Бегачът дето дига,, пепела ,,го каза

63

Хитър Петър

преди 6 години

Къде е Тодор Живков, къде е смешникът Плевнелиев, че да ги слагат в една класация? Какво е направил за България Росен Плевнелиев, че да го поставят в класации? По-скоро изневери на жена си и заряза семейството си. За това ли ще ми го слагате в класации? Сложете мен в класация, няма да сбъркате. Аз съм обикновен човек, не съм като оня ***, който беше 4 години президент, без да знае защо. Сега като го питате Росен защо беше президент, той също не може да ви отговори, но знае кой го е направил.

62

Анонимен

преди 6 години

До ПОДИГРАВКИ 65Как не разбрахте , че това е опорна точка на Позитано 20 . Тодор Живков и бил на власт 35 години , а Плевнелиев само 4 години . И като как ще се сравняват , защо не сравнят бай Тошо с Борисов и тогава да видиш как правешкия овчар ще му диша прахта .

61

ПОДИГРАВКИ

преди 6 години

ПЛБЕВНЕЛИЕВ ВЛЕЗЕ С ГРЪМ И ТРЯСЪК В НОВИНИТЕ, АМА В ЖЪЛТИТЕ НОВИНИ.ЩО ПОДИГРАВАТЕЛНИ КОМЕНТАРИ СЕ НАПИСАХА ТОГАВА, СИНОПТИЧКАТА НЕ МОЖА ДА ГИ ПРОГНОЗИРА.

60

Анонимен

преди 6 години

До ИСТИНАТАК`ви българи са се вдигнали, бе. Надигнаха се добре платените протестъри на ГЕРБ, щото им взеха тлъстата баница.После Винету призна: Като изтеглихме нашите хора, на улицата не остана никой.

59

Майтапчия

преди 6 години

Т.Живков-тоталитарен титан,Р.Плевналиев-демократично джудже....

58

Анонимен

преди 6 години

бла-бла!

57

Истината

преди 6 години

2013 си остава най-светлата година, защото тогава българите се вдигнахме на протест срещу цялото статуквото у нас в лицето на всички политически партии и фалшиви обществени герои. Също така нямаше и мигранти по онова време. Като цяло 2013 беше глътка свеж дъх след периода 1994-2012, но от 2014 насам нещата пак поеха по стария път.

56

Истината

преди 6 години

2017 не беше особено добра година. Еврейските марионетки спечелиха навсякъде - Тръмп стана президент на САЩ, Путин се кандидатира отново в Русия, Меркел спечели в Германия, Макрон във Франция, Борисов взе трети мандат у нас, Ердоган спечели референдума в Турция... В спортен план отново провал след провал(изключвам Григор Димитров и гимнастичките). Не се вижда никакъв подем в духовен или културен план сред българите, а точно обратното.

55

sofeto

преди 6 години

За лузърите и не собствено мислещите, живота при правешкият *** беше "РАЙ"!!!

54

позитано 20

преди 6 години

Като гледам колко *** са се издрискали в форума , за България няма надежда.Запомнете го..На мен пък демокрацията ми харесва повече.А де ?Трябва да си сляп да не виждаш пост комунистическия възход на България.Това което Живков е построил за 45г. сега се строи за 1 месец.Огледайте се и избийте социализма от черв...ните си кратуни.Болни мозъци.

53

Анонимен

преди 6 години

А в коя класация са подкупните медии? От ден на ден все по-жълти, все по-пошли! Българи, весела, успешна и мъдра 2018 година! Не е важно само да четем, важно е като четем да мислим!

52

Така е

преди 6 години

До Анонимен 5 Абе *** , ти кога преброи 4-те милиарда на Бойко? ***.Май ще се укаже че Бойко е беден като Живков.Я изреди какви имоти има Бойко ?ПроЗтак.Народа прогледна и няма кой да ти се върже на лъжите. Да не си роднина на Корделка?

51

Хубавият живот

преди 6 години

За българите си отиде,заедно с Живков. Една подредена България,в която имаше всичко,уважавана и със национално самочувствие,днес е обезличена,смачкана и с лице на най- бедната и корумпирана страна в Европа. За съжаление,българинът оценява хубавото едва,когато го загуби. Да се поставя името на Живков,до това на жалката амеба Плевнелиев е най- малкото глупаво и обидно.Оставете го под полата на великата синоптичка и не ни разваляйте празниците!!!!

50

АНТИ

преди 6 години

До НаивенКолониален придатък е България,на презморски господари - кукловоди.

49

Наивен

преди 6 години

До Анонимен 11"И понеже Тодор Живков беше много велик подписа решение на ЦК на БКП България да стане 16 република на СССР . За това нещо във всяка нормална държава ще те осъдят на смърт за държавна измяна". Първо, Т. Живков не е подписвал такова решение, защото такова не имало. Имало е такова предложение, но до там. И какво е 16-та република на Съветския Съюз? Ами същото като 27-а република на Европейския Съюз-със собствени управленски структури, но с ограничен суверенитет. Каква е разликата?

48

АНТИ

преди 6 години

Като гледам колко хора сами си говорят по улиците,не вярвам живота днес да се е подобрил, категорично !Днешния българин тук не става за капиталист.Затова и живеем в мутрокапитализъм, уродлив !

47

Циник до

преди 6 години

Феновете на правешкия сатрапЕй заради това ще ви стрижат, доят, и юркат всякакви!Малко ви е!Може и още!