121

boko tupota

преди 6 години

До Анонимен 106mitkoina e mashina za prane na kinti kak stava praneto e mnogo prosto, xora s malko poveche iq shte se dosetqt

120

profesor trichko

преди 6 години

Balona se nadyva do edno vreme 101010101010 programen kod bez nikakvo pokritie i regylagiq gurmi edin put i mnogo mnogo hora shte se samoybivat i palqt zaradi alchnosta si :)AMIN

119

Пенсионер

преди 6 години

До Хвърпърцумян и Боци 102 Ти па кви биткойни си имал, та искаш да ти ги върнат? Я първо кажи какво е това биткоин?Ботилко бира ли е ?

118

Идея!

преди 6 години

Продайте биткойните и * Довършете АМ Хемус* Купете нови самолети за ВВС* Модернизирайте железниците* Разделете остатъка от парите между вас си. (Да 3300000000 Евро са много пари, ще има достатъчно за всички)

117

Планина от суджуци

преди 6 години

Да не мислите, че случайно току така се конфискуват 3,3 милиарда? Суджука си е опекал работата.

116

Дед Морoз

преди 6 години

Ние сме били голяма работа.

115

Анонимен

преди 6 години

Светът ни завижда, а нашите пурковци мълчат. Сега май мислят как да влязат в схемата, че е много сложно и не е като да вземеш 10 милиона субсидия за харчене.

114

Хахаха

преди 6 години

До ДържаватаАко бяха пласирани, дали щяха да пият английски чай с Боко и той да пропусне президента на УЕФА да го погали по ***?

113

Държавата

преди 6 години

Уважаеми балъци. Биткойните отдавна бяха пласирани анонимно от съответните органи. Признание, че са някога са били задържани няма и да има. Откъде мислите се появиха 500 лева на *** за празниците?

112

Анонимен

преди 6 години

BACE CHE SI GI ZAKOPAE BITKOINITE POD MAGNOLIATA DA CHAKAT DOBRI VREMENA

111

Анонимен

преди 6 години

NIE BEZ BORD I NABLIUDENIE NE STAVAME DYRJAVA

110

ас

преди 6 години

Целта на такива новини е накой да се паникьоса и да продаде неизгодно, тогава някой друг ще реши че курса е изгоден и ще купи и така нататък, печалбите се правят от игра на нерви и разлики в курса. а че цялото нещо е пирамида е ясно от 100км.

109

ас

преди 6 години

Няма биткойни, но *** доказвай че баба ти не е мъжка. Иначе със сигурност има много хора които са си продали койните на 1$ преди години. сега щяха да са милиардери, но ако не ги бяха продали нямаше да се стигне до надуване на балона на понзи схемата, дори и да ги имаше България не можбе да бъде замесена, защото когато балона гръмне може да бъдат изискуеми и съдени, тъй като всичко може да се проследи в блокчейн мрежата, тя не е анонимна, вижда се кой портфейл къде прехвърля ясно като бял ден.

108

anonymous

преди 6 години

До ogin 108Комарджия, ама цар , от клана на Уиндзорите или СаксКобуртГотите-една от най-мощните фамилии в целия свят.

107

ogin

преди 6 години

колега какъв цар?комарджия

106

анонимен

преди 6 години

Сега ако Бойко Борисов е умен, ще оправи България.Ама наистина да я оправи, а не както царя за 800 дена....................хаха , помним е тая история с царя.

105

лари

преди 6 години

Проблемът не е в това, че с биткойни може би се финансират престъпни групировки - преди ерата на криптовалутите, да не би да нямаше пресъпни организъции?! Правителствата недоволстват, че не могат да сложат лепкавите си пръстчета и върху тази свободна инициатива.Въобще, идеяята за относителна финансова независимост на хората, въобще не им допада.

104

Селски чиляк

преди 6 години

Глупости на търкаля! Биткой, миткойн! Залъгалка за дечица, които ги мързи да работят и вчерашници, които си мислят, че много разбират от икономика, защото продавали семки на битака преди време.Биткой си е своеобразна залъгалка, която ЩОМ няма централизирано управление се управлява от по-силните на деня. Тоест дали ще е нагоре или надолу зависи от това дали върви престъпността или не. За сега в света измамници и тарикати много, тъй че и битокйта натам. Ама мине не мине месец нов биткойн се появи

103

Анонимен

преди 6 години

Както винаги, биткойн си се ползва само за престъпност и измами. Тези, на които им трябва скрита валута за черни сделки ползват биткойн, защото това е точно каквото им трябва. Освен това има един контингент от милиони идиотчета, които нямат идея какво е биткойн, но се мислят за страшни бизнесмени щом имат 0.0001 биткойн. Ползата от последните е, че вдигат врява и го правят по-скъп. Скоро ще гръмне и глупаците ще осъзнаят, че за пари се работи, а не се чака да паднат от небето.

102

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

Продавайте бит койните - започват да падат!!!!!!!!!!! СРИВ! НАИСТИНА. СПАСЯВАЙТЕ СЕАз моите ги изчистих преди една седмица.