43

кольо

преди 6 години

До ямхЩом питаш какво е ЩЩД, значи знаеш :) Обикновено вървеше заедно с ЕФК и ЩЪЪ :)

42

БАЙ ИВАН

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ЗА БРЕКЗИТ ! ДОКАТО ОЩЕ ДИШАМЕ !

41

Анонимен

преди 6 години

До мръсни ***"означава, за по - тъпите от нас превеждам, че: ако напрежението не е в нормативно определените граници - не отчита електромера."---От моя скромен опит ще ти кажа, че ако в закона не е написано, че в тоя случай потребителя има право да не плаща, не само че електромерът ще си отчита, ами и потребителите ще си плащат като попове.Не забравяй, че електромерите не си ги слага потребителя, ами доставчика, и може да прави каквото си иска с отчитането.

40

До чистият трол 26

преди 6 години

Ако напрежението не е в нормите електромера не отчита .НО АКО"СЛУЧАЙНО" НАПРЕЖЕНИЕТО Е В НОРМИТЕ ЕЛЕКТРОМЕРА ПРЕМИНАВА НА НОВА СКОРОСТ .Познайте каква.Това ли ти е умният електромер?

39

Анонимен

преди 6 години

Умните електромери ще ни начисляват и сметките на ромите!

38

Анонимен

преди 6 години

ОПЛАКВАНЕТО СТАВА САМО В ПЛОВДИВ, БУРГАС И РУСЕ.САМО ТАМ ИМА АРМЕНСКИ ПОП.

37

Анонимен

преди 6 години

ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ

36

ямх

преди 6 години

Здравейте Дами и Господа, бих желал малко помощ. Моля кажете има ли тук измежду нас радист? Питам за да ни обясни какво значи ( щщд) ? Как можеш да започваш с това???? Колега.....

35

Електричков

преди 6 години

- Гоше, вярно ли си подписал нов договор за доставка на ток?- Ами да, завряха ми поялник отзад, сложиха ми ютия на топките и ги включиха в контакта. И ти? Веднага ли подписа? Е не бe, да чакам да се навърти и сметка на електромера ли?

34

АНТИ

преди 6 години

Всичко ще стане след 10 години,до тогаз матриала ще се стопи.Със електромерите умни,ще ползваш ток по-разумно,айде, ти SMART остани !!

33

ДО 29

преди 6 години

В България е Същото ,Мрежата е в ръцете на Три Частни Фирми .Олигархия .Аз лично бих искал да си платя ток от Турция , които е по 5 стотинки , ама Олигархията ще ми вземе по 1 лев за доставка . Същото като пример мога да дам с Интернет Доставките - все едно да си поръчаш Телевизор от Сайт за 1000 лева а да ти вземат за доставката 10 000 лева . Помията е огромна .

32

Анонимен

преди 6 години

2030-та 1 град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник, тази държава е приключила вече, оправиха я ;)

31

токът е стока

преди 6 години

Аз виждам нещата след 10год както беше 1986-1988/като имаше режим на тока 2има/2няма/. Тогава имахме 3 акумулатора за комбайн и ги ползвахме за светло/ ТВ/ радио и горяхме и дърва и нафта и газ т.е -били сме енерго-НЕзависими, ако цената стане 60-90ст/кв/ч, много българи ще си припомнят тези времена. Ако обаче доходите доближат поне малко европейските, ще го плащаме тока даже и скъп. Тъй че проблемът е в ниските и много, много диференцирани доходи, т.н "голяма ножица"бедни/богати

30

ВЪПРОС

преди 6 години

ЕС стана по Папа от Папата - стана регулатор на Търговците . Нещо ще се Произвежда ли ?Или ще направим Битак >

29

Анонимен

преди 6 години

До мръсни троловеМислиш ли че няма да ги обработят тия електромери?

28

Анонимен

преди 6 години

До аз-ътИ в Англия е така, но разликата е в друго. Електропреносната мрежа не е на доставчика, а е само на една компания. С две думи тока който идва до таблото ти е от НЕК например. Оттам нататък се договаряш с когото си искаш - чез, евн, вис, сик и пр.

27

Анонимен

преди 6 години

Само д*бил може да е позитивно настроен за тази новина, при положение кои едри капиталисти-масони контролират този процес в България, че и не само, едни от най-алчните и долните хора в света контролират този сектор, където в БГ се случват мащабни злоупотреби вече 30 години и не вярвам въобще да спрат. 2030-та БГ ще е един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник ;)

26

Анонимен

преди 6 години

Ся вече че ни го турат четвъртит с контрагайка!

25

мръсни тролове

преди 6 години

Лъха на нечистоплътни, некоректни и *** коментари. А само си помислете--до 10г. ще има задължително умни електромери. Това означава, за по - тъпите от нас превеждам, че: ако напрежението не е в нормативно определените граници - не отчита електромера. И сега ми кажете, ако не беше ЕС--това кога щеше да стане?

24

Дядо ви

преди 6 години

В превод на български: Ще ни смъкнат две кожи от гърба. Тези управляващи защитават интересите само на най-богатите в България. За останалите- Господ да им е на помощ...