15

Анонимен

преди 6 години

Ах как ми напомня за едно време когато в чест на някой конгрес се организираха мероприятие след мероприятие. И естествено пари за много неща нямаше но за мероприятията имаше. Та и сега същото. Гадове

14

Винетко

преди 6 години

Появи ли се отнякъде Лили и винетките се вдигат! Като че ли е някаква зависимост, а? Иначе- кво не ви харесва жената бе? Ми грозна е-да не е само тя? Дебела е-да не е само тя? Внучка на партизани-да не е само тя-че във всички партии е пълно с такива! И вижте как хубаво й стои червеното,а? А я си я представете сега само по червено бельо,а...Пфу,пфу,да не ти уруки...Не си представяйте....

13

Анонимен

преди 6 години

Ейййй тая не се наяде,а направо се ояде.То не бяха далавери от пътища,саниране,ремонти,а сега и НДК-от 17 милиона първоначално,са похарчили 45 милиона.Да ви е честито!

12

Анонимен

преди 6 години

Pavlova 50 miliona kade sa dobrev i dr nali sa dali signal v protok. Resultat ok. Remonta ne struva milioni ili kolko milioni struva kato velikata ograda milioni filma pokasva dr na jon4eva bravo

11

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Отрязаната глава на Орфей е хвърлена в река Марица. Оттогава реката носи името на Орфей - ЙЕВРО ! ЙЕВРО е "тракийското" име на река Марица. От това име произлиза и името на голяма област в Тракия - ЙЕВРОПА !!! От името на тази област в Тракия произлиза името на нашия континет - ЕВРОПА !

10

Софиянец

преди 6 години

За НДК - добре, но вижте на какво прилича автомобилния тунел ПОД НДК! От таваните капе вода, по стените - графити-драсканици, а за мръсотията - да не говорим! Толкова ли не можахте да отделите от тези 43 милиона поне да измажете стените?

9

Анонимен

преди 6 години

Тия създават такива измислени очаквания,че ще ми е много интересно когато на края се окаже, че постигнатото е пренебрежимо малко какви ще ги мънкат тогава.

8

Анонимен

преди 6 години

Всъщност ще има 2-3 заседания тук и за тях похарчиха 43 милиона лева само за ремонт на НДК,отделно десетки милиони за други харчове.

7

Жокер

преди 6 години

На тая вече и е по лесно да се търкаля, вместо да ходи

6

Krom

преди 6 години

Абе кажете си направо, че 6 месеца София ще е под обсада. Още от сега тръпна в очакване за безконечни тапи и безконечно чакане по светофарите всякакви европейски мухоморки да ме гледат от коли с буркани като екзотично животно. Така че, лично аз разчитам на мотора. Автомобилното движение ще е ... мани.

5

Анонимен

преди 6 години

6 месеца, около 180 дни, махнете уикендите и Великденските празници - остават малко над 100 дни. При това не всеки работен ден от тези 6 месеца ще е със заседателна сесия. По 2-3 събития на ден? Абе ти я кога ще заседават? Лиляно, Лиляно ....лозето не ще събития, а истинска работа!

4

Анонимен

преди 6 години

Ааааа,и тая яко е намазала от суджуците.

3

Анонимен

преди 6 години

Така ще е като не знаете чужд език на български ще е.

2

Анонимен

преди 6 години

На какъвто и език да водите никой няма да ви слуша.

1

Анонимен

преди 6 години

Не може ли да са 300?