35

Анонимен

преди 6 години

До BG-ГражданинБОЙКО, ТИЛИ СИ БЕ?

34

Един песимист

преди 6 години

Тази анкета да не е провеждана сред общинска,областна и държавна администрация, че те са се размножили до 800000.

33

seira

преди 6 години

Я СТИГА С ТАЯ ЛЪЖА, ЧЕ СЕ "ВДИГА" МРЗ!ТАКА УМИШЛЕНО НИ ЛЪЖАТ!!!"ВДИГА" СЕ МИНИМАЛНАТА ОБЛАГАЕМА ОСНОВА ЗА МРЗ, А ХОРАТА РЕАЛНО ОБЕДНЯВАТ, ЗАЩОТО ИМ НАМАЛЯВА ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ!АМИН!

32

социолог

преди 6 години

Само 9% ли са от БСП и ДПС.

31

МaйМyнaтa

преди 6 години

Обясних на Висшиста с две думи че: повишението на минималната заплата, не покрива и покрива и половината от повишението на цените на стоки и услуги!Извода ми е че, или проучването е точно!? Защото в БГ е пълно c-***, които нямат грам мозък

30

Висшист

преди 6 години

До: 26 (***)Мамунчо, мен нищо не ме гони. Какви нови цени пък ти се привидяха?Цените си растат, това е нормално в цял свят.Важното е че не сме като Русия или бившия Съветски Съюз, а като Европейския Съюз.Макар и на опашката, макар и да се возим в последния вагон, пак е по-добре отколкото Русия.А ти чакай да влезем в Еврозоната, тогава ще видиш цени! Ако едно кафе го пиеш за едно левче, след това ще го пиеш за евро и половина! Така че трай си и се моли да не ни вкарат скоро там.

29

Анонимен

преди 6 години

Това е Българина! Голям като земята, щастлив като ***. Така съм го запомнил!

28

seira

преди 6 години

До Генади 7:ГЕРБ: "ВИДИМИ НАПЪНИ, НЕВИДИМ РЕЗУЛТАТ!".......................НО, НЕКА БЪДЕМ ОПТИМИСТИ:ВЪПРЕКИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ - ЩЕ СЕ СПРАВИМ!АМИН!

27

Анонимен

преди 6 години

и минуси дават някои про.... които взимат 1500 лв заплата и се мислят за хайлайф,у европа 3000 вземат метачите

26

РАН-ЪТ

преди 6 години

Може и още...И още...Още...

25

МaйМyнaтa

преди 6 години

До ВисшистаКва заплата те гони бе учен, Що не видиш цените...новите

24

Анонимен

преди 6 години

Песимистът казал: "По-лошо не може да стане", а оптимистът отговорил: "Може, може!". Та така, щом ни изкарвате оптимисти...

23

Анонимен

преди 6 години

няма нищо по-добро от Бойко за тоя народ! Заслужава си го!

22

АНТИ

преди 6 години

В Бг не виждам оптимизъм,тук е модерен Бойковизъм,белите хора в 21-век живеят,нагаждачи тук да кажат "гък"пред ГЕРБ не смеят.

21

Анонимен

преди 6 години

Хората са казали: Щастлив като гл.упак!

20

Висшист

преди 6 години

Аз оценявам изминалата година като лоша.Същевременно се надявам, че Новата Година наистина ще бъде по-добра от старата.Все пак минималната заплата ще бъде увеличена нали? Това щом го признават и синдикатите, значи има някакъв напредък (макар и минимален).И не на последно място - класовете не паднаха! Окончателно остават.Това за което съм песимист е Шенген и Еврозоната. Ще ги видим, ама другия път (не и в мандат на ГЕРБ).Така че, очакванията ми са смесени.

19

Оптимист

преди 6 години

Добре ,че ни казахте колко оптимистично сме настроени,защото аз не забелязвам толкова много оптимизъм у нас.Защо ни заплесвате с глупости ? Как да сме оптимисти с тези мизерни заплати и с тези безумни сметки и цени в магазините?

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Ми, ако не бяхте окрали КТБ с Орешарски можеше и да е 2 000 евро!"Ми, ако ГЕРБ си бяха мръднали пръста можеше и да има справедливост или да върнат парите. Познай защо нищо не направиха?

17

Анонимен

преди 6 години

Четох някъде, че и осъдените на смърт били някак си странно спокойни когато ги водят към дръвника.

16

BG-Гражданин

преди 6 години

Разбира се че ще е по-богата и добра, в крайна сметка ние сме в Европа, а това е едно от най-добрите места за живеене в света. Доказват го хората, които с риск за живота си идват тук от горещите точки на планетата, за да търсят сигурност и просперитет. А иначе и в най-богатите страни има бедни и нещастни хора, които ще търсят причините за собствените си неудачи в другите, в системата, в лошата демокрация, в еврейското лоби, в илюминатите, масоните и рицарите тамплиери, в ланшния сняг и так далее