9

Анонимен

преди 6 години

***

8

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Kasperski както всичко руско е пълен ***. Специално за андроид интерфейса не им е на руски (защото знаят, че никой няма да им го погледне само), а на любимия английски! И плюс това е ПЛАТЕН!! Има много по-добри антивирусни (с много повече функции) и при това БЕЗПЛАТЕН! Например СМ имат и и клийнър с ускорител. А тази боза Kasperski нищо няма само ти зимат парите!

7

ПАТЛАДЖАНОБАМА

преди 6 години

По данни на Bloomberg Kaspersky Lab има около 400 млн. клиенти по света, но половината от тях сигурно НЕ ГО ЗНАЯТ!. Аз също не зная. Зная че руските компютри на въглища.

6

Анонимен

преди 6 години

В Съединените щати трябва да забранят Сикорски, Стравински, Рахманинов, Достоевски, Чайковски и много други! Менделеевата таблица отдавна я наричат "Периодичен закон". Да забранят лазерите, руска измислица, която може да бъде много опасна! Да изхвърлят буквата "R" от азбуката, и без това не я произнасят!

5

Анонимен

преди 6 години

Ми... Приятно съдене :-)

4

до 1

преди 6 години

Проблема е обратен , проблем е че касперски най вероятно има тайна вратичка но те не могат да я намерят, а не е изгодно за американското правителство да се разпространява софтуер за които те нямат тайна вратичка.

3

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега 'крадецът вика дръжте крадеца" Windows да не би да е по-различен.... Да не би заради криптираните данни да не се дава зелена светлина да се правят квантови компютри, които биха разбили кодовете за "отрицателно" време. Да не би САЩ да не се намесиха във възможността да се направи непроселим телефон и да искат от производителите на такива тайни вратички уж за следене на терористи и други потенциални врагове.... Big brother is watching you!

2

Румен

преди 6 години

о,дате другите програми не са същите

1

Анонимен

преди 6 години

стана им тъжно на ***, че толкова бързо ги разбраха за тайната врата през която *** да влиза и да слухти, но дали е само касперски, дали и другите руски софтуерчета не са на същия принцип?!?